Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/21966/naujausios-nvidia-tvarkykles-gali-pakenkti-vaizdo-plokstems-bei-kompiuteriui/spausdinti/

Naujausios „Nvidia“ tvarkyklės gali pakenkti vaizdo plokštėms bei kompiuteriui

Publikuota: 2010-03-07 11:32
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

Naujausios „Nvidia“ vaizdo plokščių tvarkyklės kelią grėsmę ne tik pačioms vaizdo plokštėms, bet ir kompiuteriams. Šią problemą pirmieji pastebėjo žaidimo „Starcraft II“ beta testuotojai. Neseniai išleista 196.75 tvarkylės versija gali pakenkti jūsų kompiuteriui, net jei jūs ir nesate žaidėjas.

„Starcraft II“ leidėjas „Blizzard Entertainment“ Battle.net forumuose paskelbė, kad norėdami išvengti problemų, vartotojai turi grąžinti tvarkyklę į 196.21 versiją. Kompanija diagnozavo problemą, kurią sukelia ventiliatoriaus greičio kontrolės gedimas. Tai sukelia sistemos perkaitimą. Pasak IncGamers.com straipsnio, retais atvejais gali pasitaikyti fizinių gedimų ne tik vaizdo plokštėse, bet ir procesoriuose bei motininėse plokštėse. Blizzard taip pat pataria, kad problema gali iškilti žaidžiant „Warcraft III“ ir „World of Warcraft“. Visose „Windows“ versijose naudojant 3D programinę įrangą taip pat iškyla pavojus.

„Nvidia“: „mes žinome, kad keletas mūsų klientų pranešė apie ventiliatorių greičių kontrolės sutrikimus naudojant 196.75 WHQL tvarkykles. Kol mes išsiaiškinsime ir patvirtinsime priežastį, rekomenduojame naudoti arba grįžti prie 196.21 WHQL tvarkyklių. 196.75 versijos tvarkyklės yra laikinai išimamos iš mūsų tinklalapio“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!