Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/21911/asus-kompiuteris-klaviaturoje-tik-balandi/spausdinti/

„Asus“ kompiuteris klaviatūroje – tik balandį

Publikuota: 2010-03-04 18:01
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt
„Eee Keyboard-2“

Bendrovė „Asus“ parodoje „CeBIT 2010“ demonstruoja neįprastai atrodantį savo kompiuterį „Eee Keyboard-2“, praneša „Electronista.com“.

Pirmą kartą šis klaviatūros formos korpuse sumontuotas kompiuteris buvo pristatytas lygiai prieš metus – 2009-ųjų kovą. Tada buvo skelbiama, kad „Eee Keyboard“ naudojamas 1,6 GHz „Intel Atom N270“ procesorius, 1 GB darbinės atminties, iki 32 GB talpos SSD kaupiklis, 5 colių sensorinis ekranas, HDMI sąsaja. „Asus“ atstovai žadėjo, kad ši naujovė rinkai bus pateikta 2009 m. birželį, vėliau debiutas buvo nukeltas į spalio mėnesį, o tada – jau į šių metų vasarį.

Deja, kompiuterio klaviatūroje laukiantys pirkėjai vėl liks nuvilti – „Asus“ atstovai „CeBIT“ parodoje teigia, kad jis parduotuves pasieks ne anksčiau, nei balandžio mėnesį.

Tiesa, parodoje demonstruojamas kompiuteris šiek tiek pakeitė pavadinimą – dabar jis vadinamas „Eee Keyboard-2“. Manoma, kad „Asus“ jį atnaujino pridėjusi darbinės atminties, įrengusi naujos kartos „Intel Atom“ procesorių ir padidinusi SSD kaupiklio talpą.

„Eee Keyboard -2“, priklausomai nuo konfigūracijos, turėtų kainuoti nuo 400 iki 600 JAV dol. Šiame vaizdo siužete – jo pristatymas „CeBIT 2010“ parodoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!