Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/21891/forbis-pristate-naujausia-forpost-versija-4-5-1/spausdinti/

„Forbis“ pristatė naujausią FORPOST versiją 4.5.1

Publikuota: 2010-03-04 11:17
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Forbis, UAB

Baltijos šalių lyderė, sėkmingai Centrinėje ir Rytų Europoje dirbanti bankinių informacinių sistemų bendrovė „Forbis“ 2010-uosius metus pasitiko pristatydama rinkai naują bankinės informacinės sistemos FORPOST versiją 4.5.1. Naujoji versija praturtinta technologinėmis naujovėmis ir galimybėmis, leidžiančiomis bankams klientus aptarnauti efektyviau ir patogiau.

„Esu labai patenkintas bendru visų specialistų darbu kuriant FORPOST 4.5.1“, – sakė UAB „Forbis“ generalinis direktorius Andrejus Zujevas, – „Didžiuojuosi kolektyvu, kuris, nepaisant šventinių laisvadienių, atnaujinimus įgyvendino laiku.“

FORPOST – tai naujos kartos bankinė informacinė sistema, tenkinanti visus šiuolaikinio banko poreikius. Unikali programinė įranga yra viena iš nedaugelio pasaulyje, kuri leidžia bankams savo klientams suteikti visas bankines paslaugas naudojant vieną sistemą FORPOST. Šis daug funkcijų turintis vientisas integruotas sprendimas padeda bankams smarkiai padidinti darbo našumą ir efektyvumą.

Į naujausią FORPOST versiją 4.5.1 įtrauktos inovacijos, apimančios sudėtingus didelio masto projektus, susijusius su Lietuvos Respublikos mokėjimų įstatymo pakeitimais, naujausius ES ir atskirų NVS šalių reikalavimus bei specifiką. Atnaujinti elementai susiję su didžiule mokėjimų operacijų ir jų šaltinių įvairove. Gerokai patobulintos elektroninės vertybinių popierių valdymo ir apskaitos priemonės. Pagerintas operacijų su mokėjimo kortelėmis valdymas (komisinių mokesčių už kortelės sąskaitos operacijas nustatymas, galimybė atlikti svarbius masinius veiksmus, pvz., kortelių sandorių užbaigimo ir kt.). Įdiegti universalūs, šiuolaikiški klientų lėšas tausojantys indėlių valdymo, iždo finansinių priemonių valdymo sprendimai. Sistemą papildė nauji antikrizinių finansinių produktų elektroninio valdymo sprendimai.

„Diegdami naujas technologijas, kryptingai siekiame ne tik geriausių techninių rodiklių, bet ir kuo didesnio vartotojo komforto, todėl modernizavome grafinę vartotojo sąsają. Norėčiau atkreipti dėmesį, kad FORPOST 4.5.1 bus tiekiama su visiškai nauju valdymo skydeliu,“ – pabrėžė UAB „Forbis“ valdybos pirmininkas ir vyriausiasis sistemos architektas Artūras Alechnovičius.

Lietuvoje pirmieji savo sistemas naujausia FORPOST versija 4.5.1 atnaujinti nusprendė „Danske“ bankas, Ūkio bankas ir AB Šiaulių bankas. Naujinimo darbus pradėjo ir Rusijos bankas „RosEvroBank“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!