Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/19884/microsoft-spaudzia-piratus-i-kampa/spausdinti/

„Microsoft“ spaudžia piratus į kampą

Publikuota: 2009-11-01 16:17
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

„Microsoft“ pradėjo masiškai blokuoti žmones nuo „Xbox Live“, kurie naudojo piratines žaidimų kopijas savo „Xbox 360“ konsolei. Taip pat jie teigia, kad čia ne šiaip savotiškas „reidas“, bet pastovus dalykas, todėl dabar bus didesnė tikimybė, kad „piratai“ bus greičiau pagauti.

„Microsoft“ spaudžia piratus į kampą

„Mes pradėjome rimčiau žiūrėti į pažeidėjus, nors dar tik mažą dalį pažeidėjų nubaudėm. Mes ir toliau sieksime žaidimą „Xbox Live“ sistemoje padaryti saugesniu ir prieinamą tik sąžiningiems žaidėjams, o bausmės pažeidėjams - labai paprastos: uždraudimas prisijungti prie „Xbox Live“, - teigė „Microsoft“ atstovas.

Nors „Microsoft“ neatskleidė, kada pradėjo griežtinti tvarką „Xbox Live“ erdvėje, tačiau sprendžiant iš „Xbox“ oficialaus forumo, žmones masiškai pradėjo skųstis, kad nebeišeina prisijungi prie „Xbox Live“, pradėjo prieš savaitę.

„Visi „Xbox 360“ turėtojai turi suprasti, jog konsolės modifikavimas, kad veiktų piratiniai žaidimai, yra nelegalu. Taip pažeidžia „Xbox Live“ taisykles, o kada jas pažeidi, lieki atskirtas nuo „Xbox Live“ bendruomenės bei netenki garantijos“, - pridūrė „Microsoft“ atstovas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!