Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/19575/apple-pripazino-naujos-operacines-sistemos-snow-leopard-defekta/spausdinti/

„Apple“ pripažino naujos operacinės sistemos „Snow Leopard“ defektą

Publikuota: 2009-10-15 14:44
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Kai kurie naujausios „Apple“ operacinės sistemos „Snow Leopard“ naudotojai, praranda didelius duomenų kiekius, kai prisijungia per svečio paskyrą, praneša telegraph.co.uk.

Daugiau nei 100 naudotojų pranešė apie šią problemą „Apple“ pagalbos forumuose: daugelis skundėsi, kad jų naudotojų profiliai, įskaitant mėgstamus internetinius puslapius, nuotraukas, vaizdo įrašus, dokumentus ir kitus svarbius failus, buvo prarasti.

„Apple“ pripažino naujos operacinės sistemos „Snow Leopard“ defektą

Kai kurie naudotojai, kurie prisijungė prie svečio paskyros ir tada persijungė į asmeninę paskyrą, savo informacijos neberado. Taip nutiko tiems, kurie turėjo svečio paskyras prieš atnaujindami savo sistemas naujuoju „Snow Leopard“. Manoma, kad taip nutiko dėl to, jog kompiuteris pagrindinę naudotojo paskyrą priima kaip svečio, todėl kiekvieną kartą ištrina profilį, kai naudotojas prisijungia prie svečio paskyros.

Naudotojams, kurie darė informacijos kopijas, naudodami „Apple Time Maschine“, informaciją pavyko atkurti, bet tie, kurie kopijų nedarė ištisas savaites ar mėnesius, atgauti informacijos nebepavyks.

„Apple“ atstovai teigė, kad ši problema atsirado „išimtinai retais atvejais“ ir, kad šiuo metu yra ieškoma šios problemos sprendimo būdo. „Snow Leopard“ naudotojams siūloma ištrinti visas svečių paskyras prieš atnaujinant operacinę sistemą. Susikūrus svečio paskyrą jau atnaujintoje operacinėje sistemoje, tokių problemų kilti neturėtų, teigė „Apple“ atstovai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!