Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/19551/hp-touchsmart-ak-serija-su-lietimui-jautriais-ekranais/spausdinti/

„HP TouchSmart“ AK serija su lietimui jautriais ekranais

Publikuota: 2009-10-14 13:03
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

Vienas didžiausių pasaulyje kompiuterių gamintojų „Hewlett-Packard“ (HP) perkelia mobiliuosiuose telefonuse itin populiarų lietimui jautrų ekraną į namų kompiuterius. Kompanija pristato „TouchSmart 300“, kurio komponentai įtaisyti šalia 20 colių ekrano ir 23 colių įstrižainės vaizduoklį turintį TS 600, kuriame pritaikytas tas pats sprendimas.

Abu staliniai kompiuteriai atrodo tikrai patraukliai ir turint galvoje lietimui jautrų ekraną su darbas su jais tikrai turėtų būti žaismingas ir smagesnis nei naudojant įprastą valdiklį – pelę. Visgi, abejojame, ar toks būdas bus toks tikslus, ypač dirbant su grafikos programomis, tačiau esame tikri, kad kasdienei veiklai tokio tikslumo tikrai pakaks. „TouchSmart“ serijos kompiuteriai turės kamerą vaizdo pokalbiams, HDMI ir kompozitinę jungtis. Kaip bebūtų gaila, kitos specifikacijos kol kas nėra aiškios.

„HP TouchSmart“ AK serija su lietimui jautriais ekranais

Pasak HP, abu „TouchSmart“ modeliai veiks naudodami naujausią „Windows 7“ operacinę sistemą ir turės jau įdiegtas programas, kaip „Hulu Desktop“, „Netflix“, „Pandora“, „Twitter“ ar pačios kompanijos kurtas „RecipeBox“, „TouchSmart Live TV“, „TouchSmart Canvas“ ir „TouchSmart Link“.

„TechConnect“ rašo, kad „TouchSmart 600“ kaina prasidės nuo 1049 JAV dolerių ir pirkėjams šį modelį bus galima įsigyti jau kitą ketvirtadienį. O štai TS 300 kainuos nuo 899 JAV dolerių ir bus oficialiai pradėtas pardavinėti pirmąją lapkričio dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!