Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/18837/google-pasto-gedimas-paveikti-milijonai-vartotoju-visame-pasaulyje/spausdinti/

„Google“ pašto gedimas: paveikti milijonai vartotojų visame pasaulyje

Publikuota: 2009-09-03 10:18
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Bendrovė patvirtino, kad milijonai „Google“ elektroninio pašto vartotojų visame pasaulyje keletą valandų negalėjo naudotis šia paslauga, praneša telegraph.co.uk.

„Google“ nenurodė gedimo priežasčių ir pridūrė, kad pasistengs pateikti naujausią išsamią informaciją, kai bendrovės ekspertai išspręs problemą.

Antradienį problemos kilo elektroninio pašto ir pasikalbėjimų paslaugoms, daugelis vartotojų pranešė apie sunkumus maždaug nuo 20:45 val.

„Google“ projektavimo direktorius Davidas Besbrisas atsiprašė už nepatogumus oficialiame „Google“ interneto dienoraštyje.

„Žinome, kad daugeliui jūsų kilo problemų šiuo metu bandant prisijungti prie „Gmail“ elektroninio pašto, mums taip pat iškilo problemų, todėl mes tikrai jus suprantame“, – teigė jis.

„Kadangi tai paveikė tokį didelį jūsų skaičių, mes norėjome, kad žinotumėte, kad šiuo metu sprendžiame šitą klausimą ir tikimės, kad netrukus galėsime suteikti jums daugiau informacijos. Mes labai atsiprašome už nepatogumus ir kiek įmanoma greičiau pasirūpinsime, kad „Gmail“ elektroninis paštas veiktų.“

Jis pridūrė, kad vartotojai, nusistatę IMAP arba POP funkcijas, vis tiek gali prisijungti prie „Gmail“ elektroninio pašto.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!