Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/18464/starcraft-ii-atidetas-2010-iems-metams/spausdinti/

„StarCraft II“ atidėtas 2010-iems metams

Publikuota: 2009-08-08 20:03
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

„Blizzard“ pranešė, kad daugelio laukiamas strateginis žaidimas „StarCraft II“ atidedamas kitiems metams.

Nors ir buvo vilčių, jog žaidimas pasirodys dar šiemet, tačiau kūrėjai oficialiai patvirtino, kad žaidimo šiemet neišvysime. Greičiausiai tokį sprendimą šiek tiek įtakojo ir naujoji kuriama Battle.net versija. „Per pastarąsias savaites tapo aišku, kad ji bus kuriama ilgiau ir tikimasi, kad ji startuos dar prieš pasirodant žaidimui“, - sakė „Blizzard“ savo pareiškime.

„StarCraft II“ atidėtas 2010-iems metams

Taigi, kitąmet turėtume išvysti jau du „Blizzard“ kompanijos žaidimus. Vienas iš kūrėjų patvirtino, kad „StarCraft II“ atidėjimas nepalies kitų žaidimų kūrimo: „Aš patvirtinu, kad „StarCraft II perkėlimas į 2010-uosius nutrukdys išleisti kitų žaidimų pagal nustatytą tvarkaraštį“, - sakė „Blizzard“ prezidentas Mike Morhaime.

Kūrėjas tikisi, kad 2010-aisiais pasirodys du kompanijos žaidimai. Vadinasi, kitais metais mūsų laukia ir dar vienas žaidimas – „Diablo III“ nors konkrečių datų šiuo metu vis dar nėra. Studija nenori atskleisti kokie tai bus žaidimai, o galbūt tai bus net visiškai naujas projektas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!