Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/18283/pasirode-firefox-4-0-dizaino-pavyzdziai/spausdinti/

Pasirodė „FireFox 4.0“ dizaino pavyzdžiai

Publikuota: 2009-07-29 11:57
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

Jei praėjusią savaitę pasirodęs naujas „FireFox 3.7“ naršyklės dizainas mums priminė „Google Chrome“ bei „Internet Explorer 8“ naršykles, tai šią savaitę parodyti „FireFox 4.0“ dizaino pavyzdžiai tik sustiprino tą įspūdį – naršyklė išties gana panaši į „Chrome“.

S. Horlanderis, Mozilla dizaineris, pažymi, jog šie dizaino pavyzdžiai tikrai nėra tai, ką mes galime pamatyti užbaigtame darbe ir yra pateikti tik kolektyviniam svarstymui.

Tiesa, S. Horlanderis, Mozilla dizaineris, pažymi, jog šie dizaino pavyzdžiai tikrai nėra tai, ką mes galime pamatyti užbaigtame darbe ir yra pateikti tik kolektyviniam svarstymui. Visgi, internete jau pasidėjo diskusijos dėl teigiamų bei neigiamų Chrome stiliaus lentelių pasirinkimo aspektų. S. Horlanderis taip pat užsiminė, kad žada pašalinti „go“, „refresh“ ir „stop“ mygtukus – juos pakeis vienas mygtukas, kuris atsižvelgus į situacija, keis savo formą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!