Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/18193/windows-7-atnaujinimo-paketai-europoje-buvo-isgraibstyti/spausdinti/

„Windows 7“ atnaujinimo paketai Europoje buvo išgraibstyti

Publikuota: 2009-07-18 18:25
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

Šią savaitę pasirodė galimybė įsigyti „Windows 7“ atnaujinimo paketus Europos regiono šalyse. Kaip tai buvo JAV, vartotojai Europoje galėjo užsisakyti „Windows 7 Home Premium“ pakuotę vos už 50 eurų. Pasak vieno iš vokiečių laikraščių, visos Vokietijos regionui skirtos pakuotės buvo išpirktos.

Vienas iš didžiausių interneto pardavėjų Vokietijoje,„ Amazon“ tinklo šeimos narys Amazon.de, turėjo vos 1500 kopijų užsakymui iš visų 10000 skirtų Vokietijai. Amazon.de pranešė, kad visos kopijos buvo parduotos vos per septynias minutes. Kiti Vokietijos mažmenininkai taipogi niekuo pasigirti neturėjo, nes gavo 500 ar dar mažiau galimų kopijų.

Kita vertus, „Amazon UK“ savo vartotojams leido užsisakyti „Windows 7“ operacinę sistemą net 6 valandas, bet nepranešė, kiek pakuočių buvo parduota. Visgi, per vieną dieną visi interneto pardavėjai pardavė visas galimas pakuotes, nors tradicinėse parduotuvės šių išankstinio užsakymo pakuočių dar turėjo likti. Verta paminėti faktą, jog „Microsoft“ planavo šį pasiūlymą teikti tarp birželio 15 – rugpjūčio 9 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!