Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/18166/b-geitsas-natal-atkeliauja-ir-i-ak/spausdinti/

B. Geitsas: „Natal“ atkeliauja ir į AK

Publikuota: 2009-07-17 16:38
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

„Project Natal“ yra vardas, kurį „Microsoft“ naudoja apibūdinti savo naują šūkį „žaiskime be pultelio“, ir kuris bus panaudotas artimiausioje ateityje „Xbox 360“ žaidimų kompiuteryje. Tačiau atrodo, kad „Microsoft“ galėtų šią sistemą pritaikyti ir kitur.

„Aš manau, kad būtų neabejotinai neblogai, jei mes tai panaudotumėme darbo vietose sujungę su „Windows“ personaliniu kompiuteriu. Taigi „Microsoft“ tyrimų grupė turės daug darbo, nes mes taip pat galėsime panaudoti kainų mažėjimą, kuris pasijaučia bėgant metams, tad kodėl to ateityje negalėtų būti daugelyje darbo aplinkų?“, - sakė Billas Geitsas „CNet“.

Jis taip pat patvirtino, kad „Project Natal“ bus komercinis produktas tiek „Xbox 360“ žaidimų kompiuteriui, tiek ir „Windows“ operacinei sistemai. Kol kas sunku pasakyti, kaip tai atrodys. „Windows“ operacinė sistema su „Natal“ technologija? Galbūt artimiausiu metu savo pirštą galėsime panaudoti kaip kursorių? Sunku pasakyti, o dabar galime spėti, jog „Microsoft“ bus pirmoji kompanija pristačiusi operacinę sistemą, kuri pilnai veiks valdoma judesių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!