Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/17122/asus-eee-keyboard-bus-paruostas-birzelio-pabaigai/spausdinti/

„Asus Eee Keyboard“ bus paruoštas birželio pabaigai

Publikuota: 2009-05-16 20:09
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

Pirmą kartą debiutavęs tarptautinėje Vartotojų Elektronikos Parodoje (CES) sausį, „Asus“ kompanijos prototipas „Eee Keyboard“ įgauna pagreitį bei turėtų pasirodyti šiais metais birželio pabaigoje.

Pasak portalo„ Engadget“, klaviatūrą ir AK viename įkūnijantis produktas turėtų pasirodyti jau birželį, o jį varys „Intel Atom N270“ procesorius, jis taip pat pasižymės našiu 32 GB kietosios būsenos SSD kaupikliu. Dėmesio vertas 800x480 pikselių lietimui jautrus ekranas, kuris galės būti panaudotas ir kaip ekranėlis (angl. touchpad) vietoj standartinio „graužiko“. Kompiuteris/klaviatūra pasiūlys ir HDMI sąsają, „WiFi“ ir „Bluetooth“ bevieles technologijas bei integruotus stereo garsiakalbius.

„Asus Eee Keyboard“

„Asus Eee Keyboard“ puikiai susitvarkys su „Windows XP“ operacinė sistema, su kuria, pasak pranešimo, ir bus pardavinėjamas. Turėtų pasirodyti dvi šio produkto versijos – bevielė bei standartinė. Standartinės kaina sieks apie 400 JAV dolerių, tuo tarpu patogumas kainuos papildomus 200 JAV dolerių – bevielio varianto kaina pašoks iki 600 JAV dolerių. Tikimasi, jog daugiau informacijos sužinosime jau kitą mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!