Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/16092/mushkin-zengia-i-ssd-rinka-su-europe-diskais/spausdinti/

„Mushkin“ žengia į SSD rinką su „Europe“ diskais

Publikuota: 2009-03-17 14:15
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

Operatyviąja atmintimi entuziastams garsėjanti bendrovė „Mushkin“ žengia į standžiųjų diskų be judančių dalių rinką ir pristato savo pirmuosius gaminius. Tai bus 2,5 colio skersmens magnetinio disko dydį atitinkantys „Europe“ vardu pavadinti modeliai. Juose bus naudojami MLC NAND atminties lustai, patalpinti į aliumininį dėklą.

„Mushkin“ žengia į SSD rinką su „Europe“ diskais

Įdomu tai, kad 32, 64, 128, 192 bei 256 GB talpos kietuosius diskus bus galima naudoti ne tik nešiojamųjų ar stalinių kompiuterių korpusuose, tačiau ir kaip išorinius kietuosius diskus, nes kompanija čia integravo ir „mini-USB“ jungtį. Be abejonės, bus naudojamas ir SATA 3.0 Gbps tipo lizdas. „Dzeusas iš karto įsimylėjo gražuolę Europą, o dabar kiekvienas dievinantis greitį entuziastas galės padaryti tą patį“, - marketingo stiliumi pajuokavo Steffen Eisenstein, „Mushkin Logistic GmbH“ vadovas.

Šie kietieji diskai turės trejų metų garantiją bei pasak gamintojo įrašinės ir skaitys duomenis, atitinkamai, 90 ir 150 MB/s sparta.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!