Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/16077/naujas-futuremark-produktas-peacekeeper/spausdinti/

Naujas „Futuremark“ produktas - „Peacekeeper“

Publikuota: 2009-03-16 15:05
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

„Futuremark“ kompanija gerai žinoma kaip „3DMark“ sintetinių testų kūrėja, o dabar ši paleido dar vieną įdomų produktą į platųjį pasaulį. Jis vadinasi „Peacekeeper“, įrankis skirtas testuoti internetinės naršyklės greitį. Kitaip nei „The Acid3“ testo metu, „Peacekeeper“ išanalizuoja kompiuterio techninius duomenis, o tada atlieka tikslius testavimo metodus, daugiau paremtus „JavaScript“ pagrindu.

Programa netestuoja apsaugos sistemos, W3C, „Flash“ greičio, ar dar kitų įskiepių bendros spartos. „Futuremark“ taip pat pridurė, kad rezultatas nepriklauso nuo interneto greitaveikos. „Peacekeepe“r dar yra beta versijoje, tad daug kas artimiausiu gali radikaliai pasikeisti.

Naujausiais duomenimis greičiausios naršyklės vardas priklauso „Safari 4.0“ versijai. Tai buvo pasiekta naudojant „Core i7 965“ sistemą su 6GB RAM atmintimi ir „Geforce GTX 280“ vaizdo plokšte, kartu su „Windows Vista“ operacine sistema. Regis, netruksim sulaukti įvairių naršyklių turėtojų, gerinančių greičio rezultatus. Gal tai netgi susilauks panašaus populiarumo kaip ir „3DMark“ atveju?

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!