Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1574/lietuvos-rinkai-ypac-lengvos-antivirusines-programos/spausdinti/

Lietuvos rinkai – ypač „lengvos“ antivirusinės programos

Publikuota: 2005-07-12 08:08
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Ars informatica

Informacijos technologijų bendrovė „Ars informatica“ Baltijos šalyse pradėjo platinti kompanijos „FRISK Software International“ antivirusines sistemas „F-Prot“, pasižyminčias ypač mažais kompiuterių resursų reikalavimais ir dideliu našumu.

„Ars informatica“ vadovo Audriaus Našlėno teigimu, nuo virusų, šnipinėjimo bei kompiuterinių šiukšlių apsauganti programinė įranga „F-Prot“ nesulėtina net kompiuterio su „Pentium I“ procesoriumi ir keliomis dešimtimis megabaitų operatyviosios atmintinės.

„Manome, kad šios sistemos susilauks dėmesio tarp tų įmonių ir organizacijų, kurios neketina daug investuoti į naują kompiuterinę įrangą, tačiau dirba su svarbiais duomenimis ir nenori jų prarasti“, - sakė A.Našlėnas.

„Ars informatica“ vadovo teigimu, gaminių patrauklumą didins ir palanki „FRISK Software International“ licencijavimo politika. Į dešimtį kompiuterių „F-Prot Antivirus for Windows“ programą norinčiai įdiegti bendrovei licencija turėtų kainuoti tik maždaug 15 litų kiekvienam kompiuteriui.

Į šią kainą įtraukta galimybė vienerius metus naudotis programos bei virusų duomenų bazių atnaujinimais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!