Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1560/ibm-plecia-eserver-bladecentre-ir-ibm-integruotos-telekomunikacijos-platformos-galimybes/spausdinti/

IBM plečia „eServer BladeCentre“ ir IBM integruotos telekomunikacijos platformos galimybes

Publikuota: 2005-07-08 12:17
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: IBM Lietuva, UAB

Informacinių technologijų kompanija IBM, bendradarbiaudama su „Motorola“, „Fujitsu Siemens“ ir „SBS Technologies“ plečia modulinių tarnybinių stočių „IBM eServer BladeCentre“ ir IBM integruotos telekomunikacijos platformos galimybes.

IBM įdiegs ir palaikys su „Linux“ veiksiančias patobulintas „BladeCentre“ tarnybines stotis, leisiančias telekomunikacijų bendrovėms lanksčiau valdyti darbines apkrovas ir taip sumažinti energijos suvartojimą iki 50 proc.

Bendrovė „SBS Technologies“ drauge su IBM inžinieriais taip pat kuria naują sprendimą, naudosiantį „BladeCentre“. „Advanced Mezzanine Card“ padės telekomunikacijos paslaugų tiekėjams sėkmingiau susidoroti su augančiais duomenų perdavimo srautais.

Drauge su tokiomis telekomunikacijų milžinėmis kaip „Motorola“ bei „Fujitsu Siemens“, IBM tobulina integruotą telekomunikacijų platformą. Naujoji platforma leis valdyti sistemų apkrovas pagal poreikius. Naujajai platformai kurti naudojamos „BladeCentre“ ir „BladeCentre T“ tarnybinės stotys. „Motorola“ su „BladeCentre“ taip pat kuria ir internetinės telefonijos sprendimus.

„IBM specifikacija, patirtis ir sėkmingai telekomunikacijos rinkai pritaikomos „BladeCentre“ tarnybinės stotys leidžia telekomunikacijų bendrovėms persikelti į naujos kartos tinklo veiklą“, - sakė IBM Sistemų ir Technologijų grupės viceprezidentas Džimas Petzbornas (Jim Petzborn).

Paskutiniais rinkos tyrimų kompanijos IDC duomenimis, IBM „BladeCentre“ tarnybinės stotys užima beveik 40 proc. modulinių tarnybinių stočių rinkos pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!