Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1488/ketvirtojo-turo-i-pasaulio-elektroninio-sporto-taures-didiji-finala-rezultatai/spausdinti/

Ketvirtojo turo į Pasaulio Elektroninio sporto taurės Didįjį Finalą rezultatai

Publikuota: 2005-06-28 13:08
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: ESWC

Pasibaigė ketvirtas atrankos turas Šiauliuose į Pasaulio Elektroninio sporto taurės Didįjį Finalą Prancuzijoje.

80 žaidėjų iš Šiaulių, Šilalės, Joniškio, Plungės, Klaipėdos, Kauno, Alytaus, Rietavo, Mažeikių, Telšių, Panevėžio ir Vilniaus dalyvavo paskutiniame atrankos ture Šiaulių naktiniame klube „MAX'as“.

16 komandų žaidime ieškojo savo priešininkų gretose silpnų vietų kovoje dėl dviejų kelialapių į Lietuvos atrankos finalą Palangoje, liepos 2 – ąją dieną „Vasaros estradoje“.

Atrankos turo komandos nugalėtojos kurios vyksta į Palangą „Chai Reaction“ (Alytus) ir „energy“ (Klaipėda). Reikia paminėti, kad Alytaus komanda savo miesto atrankos ture patyrė nesekmę, bet tai nesukliudė komandos lyderiui Linui savo komandą išvesti į nugalėtojų gretas kitame mieste.

Atrankos finale užsitikrino vietas dešimt stipriausiųjų Lietuvos komandų: „Ch ChainReaction“ (Alytus), „why“ (Kaunas), „Impulsed“ (Kaunas), „ola.team“ (Kaunas), „energy“ (Klaipėda), „Laneta“ (Marijampolė), „Arch Enemy“ (Vilnius – Kaunas – Marijampolė), „Reset“ (Vilnius), „Reset – nU“ (Vilnius), „Live – team“ (Vilnius).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!