Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1467/pasaulio-elektroninio-sporto-taures-atrankos-iv-turas-siauliuose/spausdinti/

Pasaulio elektroninio sporto taurės atrankos IV turas Šiauliuose

Publikuota: 2005-06-24 13:07
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: ESWC

IV atrankos etapo turas į Pasaulio Elektroninio sporto taurės atrankos finalą vyks Šiauliuose, birželio 26 d. Atrankos turo pradžia 8.00 val. pramogų centre „MAXas” (Aušros al. 31).

Šiuo metu užsiregistravusių ir patvirtinusių savo dalyvavimą yra 80 žaidėjų. 16 komandų iš Šiaulių, Plungės, Joniškio, Šilalės, Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Alytaus, Rietavo, Panevėžio, Mažeikių, Klaipėdos dalyvaus paskutinio etapo atrankoje į Pasaulio elektroninio sporto atrankos finalą Palangoje.

Pramogų centre „MAXas“ stovės galingi žaidybiniai kompiuteriai, puikios kokybės „Benq“ monitoriai užtikrins žaidėjams geras sąlygas dalyvauti ir siekti aukštų rezultatų. Kiekvienas žaidėjas gaus originalius „ESWC“ marškinėlius, taip pat „Coca Cola“ gėrimų.

Turnyro metu žiūrovams bus sudarytos sąlygos stebėti turnyro eigą specialiai jiems įrengtame ekrane ir dalyvauti įvairiose viktorinose ir laimėti rėmėjų įsteigtus prizus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!