Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/14668/asus-eee-pc-tures-lietimui-jautrius-ekranus/spausdinti/

„Asus“ „Eee PC“ turės lietimui jautrius ekranus

Publikuota: 2008-12-17 15:37
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

Portalas „Fudzilla“ pareiškė, kad „Asus“ artėjančioje CES parodoje, kuri vyks kitų metų sausį, pademonstruos „Eee PC“ internetinius nešiojamuosius su lietimui jautriais ekranais. Pasak pranešimo, demonstruojami turėtų būti du skirtingi modeliai – su 8,9 ir 10,2 colio ekranais.

Abu internetinių nešiojamųjų ekranai bus montuojami ant suktuko, kuris leis šį mažylį priversti dirbti „Tablet PC“ rėžimu, panašiai kaip „Gigabyte M912“ atveju. Tiesa, kažko konkretesnio nėra pranešta, telieka laukti CES parodos, kur šie internetiniai nešiojamieji bus demonstruojami.

Asus minėjo ir tai, kad jie sunkiai dirba pritaikydami lietimui jautrų ekraną „namų sąlygoms“, naudojant programinę įrangą, kas jam suteiktų pranašumą. Tai tokios funkcijos, kaip kad laisvas piešimas/rašymas ranka, fotografijų redagavimas ar įvairios kitos daugialypės terpės atkūrimo aplikacijos. Tiesa, abu nešiojamieji vis dar turės „Windows XP Home“ operacines sistemas, tad dar nėra visiškai aišku, ar jie palaikys „Tablet PC“ tipo aplikacijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!