Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1465/labas-svetaine-atidaro-nauja-virtualiu-pramogu-zona/spausdinti/

„Labas“ svetainė atidaro naują virtualių pramogų zoną

Publikuota: 2005-06-23 13:20
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Bitė GSM, UAB

Atnaujinta išankstinio mokėjimo paslaugos „Labas“ svetainė (www.labas.lt) atidaro naują virtualių pramogų zoną. Tai - pirmoji interneto svetainė šalyje, suteikianti galimybę ne tik kurti savo muziką bei piešti legalius „graffiti“ ant menamo miesto sienos, bet ir virtualiai mokytis važinėtis riedlentėmis, riedučiais ar „bmx“ dviračiais.

„Naujoji „Labas“ svetainė tapo virtualiu miestu, kuriame „nėra ribų“ ir galima elgtis nevaržomai. Kaip ir kiekviename mieste – čia visuomet vyksta daug įdomių dalykų ir visuomet yra kuo užsiimti“, – sakė „Bitės“ Privačių klientų marketingo vadovas Paulius Dambrauskas.

Pasak jo, „Labas“ nėra tradicinė išankstinio mokėjimo paslauga, ji yra skirta aktyviems, savitą ir nepriklausomą gyvenimo stilių propaguojantiems žmonėms. „Todėl tikimės, kad naujausias madas diktuojanti svetainė taps populiaria interneto pramogų erdve“, – teigė P.Dambrauskas.

Miesto vaizdais papuoštą „Labas“ svetainę sudaro trys dalys – pramoginė, funkcinė ir informacinė. Pramoginėje rubrikoje „Xtreme triukai“ galima susipažinti, kaip atlikti triukus su riedučiais, riedlentėmis ir „bmx“ dviračiais, greta pateikiami ir triukų aprašymai. Kaip juos atlikti „gyvai“, filmuotoje medžiagoje demonstruoja šio ekstremalaus sporto profesionalai.

„Graffiti zonoje“ kiekvienas svetainės lankytojas gali išbandyti savo „gatvės dailininko“ talentą, o „DJ studijoje“ – susikurti sau patinkančią muziką. Ir sukurtus piešinius, ir muzikinius įrašus galima išsaugoti nuosavame archyve.

Į virtualaus miesto koliažą „integruota“ ir funkcinė bei informacinė svetainės dalys. Savitarnos svetainę „Mano Labas“ saugo virtualūs sargybiniai, savo „Labas“ sąskaitą galima papildyti virtualiame bankomate, SMS siųsti iš stilingos merginos mobiliojo telefono. Informacija apie naujausiais išankstinės paslaugos akcijas iškabinta ant „stilizuotų“ tvorų.

Naujoji „Labas“ svetainė internete bus nuolat atnaujinama. Numatoma, kad ilgainiui čia atsiras dar daugiau „Xtreme triukų“, o savo nufilmuotą medžiagą svetainėje galės patalpinti ir jos lankytojai. Taip pat bus praplėstos ir „DJ studijos“ bei „Graffiti zonos“ galimybės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!