Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1456/lietuvoje-pristatyti-acer-delniniai-kompiuteriai-ir-gps-irenginiai/spausdinti/

Lietuvoje pristatyti ACER delniniai kompiuteriai ir GPS įrenginiai

Publikuota: 2005-06-22 13:33
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: el. paštas Infotopas, UAB

UAB „INFOTOPAS“ papildė Lietuvos rinką „Acer“ delniniais kompiuteriais. „Acer“ firma ir jos gaminami produktai nėra naujovė Lietuvoje, tačiau šio gamintojo delninių kompiuterių dar nebuvo.

Pristatyti 3 skirtingi delniniai kompiuteriai: „Acer n30“, „Acer n35“ ir „Acer n50“.

Acer n30 - nebrangus, eiliniam vartotojui skirtas delninukas. Galimybė ne tik naudoti kaip užrašų ir adresų knygutę, bet ir klausytis muzikos, žiūrėti video filmus. Tai pats pigiausias delninukas su integruota „Bluetooth“ jungtimi, kuri yra labai reiklainga jungiant delninuką prie mobilaus telefono naršymui internete ir elektroninio pašto tikrinimui.

Acer n35 - n30 modelio kopija su panašiom galimybėm. Pagrindinis ir svarbiausias modelio skirtumas - papildomai integruotas GPS imtuvas. Nereikia jungti papildomų GPS imtuvų. GPS imtuvas integruotas į n35 delninį kompiuterį - tai labai patogu ir praktiška mėgstantiems daug keliauti.

Acer n50 - verslo klasės delninukas. Integruotos visos naujausios technologijos: „Windows Mobile 2003 SE“ operacinė sistema, galingas 520 MHz procesorius, 128 MB RAM atminties, palaiko tiek SD tiek CF korteles, IR, „Bluetooth“ ir „WiFi“ bevielio ryšio jungtys. Neeilinių galimybių delninukas už konkurencingą kainą.

UAB „Infotopas“ galima įsigyti šių gamintojų delninius kompiuterius: „Acer“, „Asus“, „Fujitsu-Siemens“, HP, „Toshiba“, „PalmOne“, „Qtek“, „Mitac“.

UAB „Infotopas“ - specializuojasi delninių kompiuterių rinkoje ketvirtus metus. Šiuo metu įmonė siūlo didžiausią delninių kompiuterių asortimentą Lietuvoje, diegia mobilaus verslo sprendimus, GPS navigacijos sprendimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!