Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/14505/lietuviai-konkuruos-su-pasauline-rapidshare-kompanija/spausdinti/

Lietuviai konkuruos su pasauline „RapidShare“ kompanija

Publikuota: 2008-12-08 15:01
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Informacijos alėja, UAB

UAB „Informacijos alėja“ pristato naują, iki šiol komerciškai Lietuvoje neteiktą interneto paslaugą – portalą www.failai.lt.

Portalas leis žmonėms laikyti savo failus internete ir keistis jais tarpusavyje. Kiekvienas portalo lankytojas galės pasidėti, o bet kada prireikus, pasiimti savo failus. Failai.lt paslaugos vartotojas galės forume patalpinti nuorodą į failą ar ją nusiųsti draugui, kuri padės pasiimti failą kitiems, žinantiems nuorodą. Nežinant nuorodos, failo pasiimti nebus įmanoma, taigi padėti failai bus saugūs.

Kaip teigia kompanijos direktorius dr. Remigijus Laurutis, tokie portalai yra ypač populiarūs užsienyje. Vienas iš didžiausių konkurentų yra kompanija Rapidshare. Su užsienio portalais Failai.lt gali konkuruoti, nes naudoja lietuviškus interneto srautus ir yra patalpintas Lietuvoje, o tai vartotojams leis failus nusiųsti ir parsiųsti daug sparčiau nei dirbant su užsienio portalais. Be to, portalas Failai.lt yra lietuviškas, aiškus ir labai paprastas naudoti kiekvienam, nebūtinai įgudusiam dirbti kompiuteriu, vartotojui. Įmonės direktorius teigia, kad reklamos pardavimai portale turėtų užtikrinti pelną. Manoma kad portalas taps pelningu jau po pusės metų- surinkus didelius ir pastovius lankomumus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!