Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/12178/iki-naujos-windows-versijos-maziau-kaip-2-m/spausdinti/

Iki naujos „Windows“ versijos – mažiau kaip 2 m.

Publikuota: 2008-06-26 15:29
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Septintąją „Windows“ versiją, pakeisiančią dabartinę operacinę sistemą „Vista“, bendrovė „Microsoft“ ketina pristatyti 2010-ųjų sausio mėnesį. Apie tai verslo klientams antradienį siųstame laiške pranešė bendrovės vyresnysis viceprezidentas Billas Veghte’us.

Pasak „Microsoft“ atstovo, naujoji „Windows“ versija pasirodys praėjus lygiai trims metams nuo paskutinės jos operacinės sistemos versijos pristatymo. „Jūs pageidavote, kad norėtumėte reguliarių ir iš anksto numatytų „Windows“ atnaujinimų. Tai paskatino mus nustatyti tikslią pasirodymo datą“, - laiške rašė jis.

Dabartinė „Windows Vista“ buvo sutikta prieštaringai, kritikai teigė, kad ji nepatenkino lūkesčių. Kalbėdamas apie naująją sistemą, B.Veghte‘us žadėjo, kad jos vartotojams nebeteks susidurti su nesuderinamumo problemomis, su kuriomis susidurdavo prie „Windows Vista“ pradėję naudoti „Windows XP“ vartotojai, praneša „Network World“.

„Septintoji „Windows“ versija bus paremta tokia pačia architektūra kaip ir „Windows Vista“. Mūsų tikslas yra užtikrinti, perėjimo procesas prie naujos „Windows“ operacinės sistemos vyks sklandžiai“, - sakė B.Veghte‘us.

Nuo šių metų birželio 30 dienos „Microsoft“ nutraukia „Windows XP“ pardavimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!