Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1166/hp-plecia-produktu-pasiula-smulkiam-ir-vidutiniam-verslui/spausdinti/

HP plečia produktų pasiūlą smulkiam ir vidutiniam verslui

Publikuota: 2005-05-12 12:03
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Hewlett-Packard

Pirmaujanti IT sprendimų kompanija „Hewlett-Packard“ (HP), plėsdama smulkiam ir vidutiniam verslui skirtų sprendimų spektrą, pristatė naujas spausdintuvų ir projektorių serijas.

Naujieji įrenginiai padės nedidelėms įmonėms sėkmingai konkuruoti dinamiškoje rinkoje dėl savo savybių – prieinamos kainos, paprasto naudojimosi, itin ekonomiškos eksploatacijos ir kompaktiškumo.

Pirmasis spalvotas „Viskas viename“ lazerinis įrenginys

Išskirtinė rinkos naujovė – pirmoji spalvotų daugiafunkcinių („All-in-One“) lazerinių įrenginių serija HP „Color LaserJet 2800“. Šios serijos modeliai ypač aktualūs bendrovėms, neturinčioms nuolatinio IT specialisto, prižiūrinčio spausdinimo sistemų darbą.

HP „Color LaserJet 2800“ modeliai leidžia sujungti ir supaprastinti daugelį biuro funkcijų: juose integruotas spausdintuvas, kopijavimo ir fakso aparatas, skeneris ir galimybė apdoroti skaitmeninį vaizdą. Serijos įrenginiais galima spausdinti ant įvairaus dydžio ir rūšių popieriaus – paprasto, blizgaus, matinio, kieto, vokų, kortelių ir t.t.

HP „Color LaserJet 2800“ modelių sparta – 19 vienspalvių ir 4 spalvoti puslapiai per minutę. Įrenginius galima įsigyti nuo gegužės pradžios, jie kainuoja nuo 3050 litų (885 eurų).

Ekonomiškiausias spalvotas lazerinis spausdintuvas

HP pristatė ir pigiausią spalvotą lazerinę kopiją spausdinantį „LaserJet“ įrenginį. Naujasis „Color LaserJet 2600n“ išsiskiria ir itin žema kaina – nuo 1360 litų (395 eurų). Kitos spausdintuvo savybės – tylus darbas ir kompaktiškas dizainas – taip pat labai aktualios mažiems biurams.

Ekonomiškasis HP „Color LaserJet 2600n“ spausdinimo kokybe nenusileidžia brangesniems įrenginiams. Jame naudojamos keturios „Viskas viename“ kasetės ir spausdinimo technologija „Smart“, kurie leidžia pasiekti net 600x600 dpi rezoliuciją bei išgauti ryškias, „gyvas“ spalvas. Dėl šių savybių smulkios įmonės HP „Color LaserJet 2600n“ pačios gali spausdinti ir savo reklaminę medžiagą.

Mažiausias „LaserJet“ spausdintuvas

HP taip pat rinkai pasiūlė mažiausią „LaserJet“ klasės spausdintuvą HP „LaserJet 1020“. Dėl savo kompaktiškumo, itin paprasto naudojimo ir žemos kainos – tik 507 litų (147 eurų) – šis spausdintuvas yra idealus savo verslą pradedančioms ir smulkioms įmonėms. HP „LaserJet 1020“ įdiegta „Instant-on“ technologija leidžia pirmąjį puslapį atspausdinti greičiau nei per 10 sekundžių, o bendra sparta siekia 15 puslapių per minutę.

Ilgaamžiai ir mobilūs projektoriai

Atsižvelgdama į kintančius verslo poreikius, HP pateikė naujovių projektorių rinkoje. HP išleistoje naujojoje „vp6300 Digital Projector“ serijoje ypatingas dėmesys skirtas įrenginių ilgaamžiškumui. Įdiegtas lempos apsaugos režimas prailgina serijos modelių tarnavimo laiką net iki 8000 valandų. Juose taip pat įdiegta automatinio vaizdo reguliavimo funkcija, AV jungtis ir „DLP“ technologija, leidžianti projektuoti ryškaus kontrasto ir nekintančių spalvų vaizdą. HP „vp6311 Digital Projector“ kainuoja nuo 3180 litų (922 eurų).

Daug keliaujantiems ir pristatymus dažnai rengiantiems verslininkams HP pasiūlė naująjį HP „mp 2220 Digital Projector“, kuris yra kompaktiškas ir itin lengvas. Modelio projektuojamo vaizdo ryškumas siekia 1400 liumenų, ryškumo kontrastas – 2000:1.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!