Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1127/zyxel-prestige334wt-dviguba-namu-tinklo-apsauga/spausdinti/

ZyXEL „Prestige334WT“ – dviguba namų tinklo apsauga

Publikuota: 2005-05-07 07:00
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: ZyXEL.lt

ZyXEL „Prestige 334WT“ – maršutizatorius, užkarda (firewall), 4 jungčių šakotuvas ir 802.11g belaidžio tinklo prieigos taškas viename įrenginyje. P334WT palaiko ZyXEL Wireless g+ SuperSpeed technologiją, leidžiančią tinklo vartotojams keistis pribloškiančios – 125 Mb/s – spartos informacija. O juk įprasta, kad belaidžio tinklo 802.11g ir 802.11b technologijos leidžia naudotis tik iki 54 Mb/s sparta.

Dvigubas saugumas

Integruotos apsauginės TMSS (Trend Micro Security Services) ir SPI (Stateful Packet Inspection) funkcijos apsaugo nuo įsilaužėlių ir virusų. Papildomai įdiegtas 256 bitų WEP kodavimas ir WPA (WiFi Protected Access) neleidžia įsibrauti į belaidį jūsų tinklą. TMSS funkcija – programinės įrangos apsaugos srityje pirmaujančios bendrovės „Trend Micro“ produktas, papildomai rūpinasi antivirusine apsauga, leidžia valdyti ir prižiūrėti interneto prieigą.

Belaidžio tinklo saugumas?

Kodėl vartotojai pageidauja maksimalaus belaidžio tinklo saugumo? Atsakymas paprastas – jie nenori dalytis belaidžiu tinklu ir privačiais duomenimis su nežinomais ir neautorizuotais vartotojais. ZyXEL „One-Touch“ (vieno prisilietimo) apsaugos technologija garantuoja aukščiausią saugumo tarp belaidžio tinklo prieigos taško ir nešiojamojo ar stacionaraus kompiuterio lygį.

Realiojo laiko programų tobulinimas

ZyXEL Superspeed ir MSRT (Media session routing technologies) funkcijos padeda išvengti plačiajuosčio ryšio trukdžių, kurių paprastai būna vienu metu naudojant interneto telefoniją, vaizdo ir kitas realiojo laiko interneto programas. Dėl minėtų funkcijų plačiajuostis ryšys dinamiškai pritaikomas kiekvienai programai, taigi taip išvengiama kai kurių programų streikavimo ar net blokavimo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!