Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1080/delfi-naujienos-wap-svetaineje-bite-plius/spausdinti/

„Delfi“ naujienos – WAP svetainėje „Bitė plius“

Publikuota: 2005-04-30 10:47
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Bitė GSM, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Bitė GSM“ klientai pirmieji Lietuvoje gali užsisakyti ir skaityti didžiausio šalies interneto portalo „Delfi“ naujienas mobiliajame telefone. Naują paslaugą galima pasiekti per „Bitės plius” svetainę mobiliajame telefone (wap.biteplius.lt) arba tiesiogiai adresu wap.delfi.lt.

„Populiariausią Lietuvos naujienų portalą perkėlę į mobilųjį telefoną, „Bitės“ klientams suteikiame galimybę sužinoti visas Lietuvos ir pasaulio aktualijas bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje“, - sakė „Bitės GSM“ mobiliojo interneto vadovas Šarūnas Chomentauskas.

„Džiaugiamės, jog nuo šiol „Delfi“ naujienos tampa prieinamos ne tik interneto, bet ir mobiliojo ryšio vartotojų auditorijai“, - teigė „Delfi“ vyriausioji redaktorė Monika Garbačiauskaitė.

Šį pavasarį „Bitė“ savo klientams taip pat pasiūlė galimybę mobiliojo telefono ekrane žiūrėti LNK žinių laidas bei atsisiųsti į telefoną 250 lietuvių ir užsienio atlikėjų dainų MP3 formatu. Š.Chomentausko teigimu, po internetą mobiliajame telefone naršo vis daugiau „Bitės“ klientų, todėl „Bitę plius“ artimiausiu metu pasieks dar daugiau aktualių naujovių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!