Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/1058/ontrack-programos-palengvins-darba-elektroninio-pasto-administratoriams/spausdinti/

„Ontrack“ programos palengvins darbą elektroninio pašto administratoriams

Publikuota: 2005-04-27 13:57
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Abakas, UAB

Pasaulinė duomenų atstatymo lyderė „Ontrack“ korporacija išleido naują elektroninio pašto informacijos paieškos ir atstatymo programos „PowerControls 3.10“ versiją. Naujos programos galimybės padės „Microsoft Exchange“ elektroninio pašto sistemų administratoriams sutaupyti daugiau laiko ir pagerins jų darbo kokybę bei efektyvumą ieškant reikiamos informacijos ir prižiūrint elektroninio pašto sistemas.

„Microsoft Exchange“ elektroninio pašto sistemos Baltijos šalyse yra plačiai paplitusios, o jose siunčiamos ir saugomos informacijos kiekis auga labai sparčiai“ - sakė „Ontrack“ atstovas Baltijos šalims ir Kaliningrado sričiai Laimis Runkevičius. – „Elektroninio pašto administratoriams vis labiau darosi reikalingi efektyvūs sprendimai, padedantys suvaldyti šį didžiulį informacijos srautą, greitai atstatyti informaciją iš archyvų bei atlikti kitus priežiūros darbus“.

Nors „Microsoft Exchange“ elektroninio pašto sistema turi didžiules informacijos saugojimo galimybes, tačiau aktyvioje sistemoje saugomas informacijos kiekis turi savo ribas. Todėl senesnė arba rečiau naudojama informacija yra perrašoma į elektroninio pašto archyvus, kuriuose gali būti saugoma ilgą laiką. Informacija į elektroninio pašto archyvą taip pat yra reguliariai perrašoma ir rezervinio kopijavimo tikslu. Dėl vartotojo klaidų arba techninių bei programinių sutrikimų dingus informacijai pagrindinėje pašto sistemoje, taip pat prireikus surasti senesnę informaciją, atliekama informacijos paieška ir atstatymas iš archyvo.

Standartinės informacijos paieškos ir atstatymo priemonės dažnai reikalauja atstatyti visą archyvą arba nemažą jo dalį, todėl jos užima daug laiko ir yra mažai efektyvios, jose taip pat yra ribotos informacijos paieškos pagal reikiamus kriterijus galimybės. „PowerControls 3.10“ efektyviai išsprendžia šias problemas ir sutaupo laiko greitai surasdamas ir atstatydamas tik tą informaciją, kuri yra reikalinga.

„PowerControls 3.10“ platins „Ontrack“ partnerė Baltijos šalims ir Kaliningrado sričiai UAB „Abakas“, kuri neseniai pradėjo ir didmeninę prekybą specializuota duomenų atstatymo ir priežiūros programine įranga. „Nemaža dalis mūsų partnerių, kurių mes Baltijos šalyse turime per 50, yra informacinių technologijų bendrovės, teikiančios savo klientams kompiuterinių sistemų priežiūros paslaugas, todėl šis produktas padės jiems pagerinti klientų aptarnavimą.“ – sakė L.Runkevičius. „Tuo tarpu didelės įmonės ir organizacijos, naudodamos „PowerControls 3.10“, sutaupys laiko ir sumažins išlaidas, skirtas elektroninio pašto sistemų priežiūrai ir informacijos paieškai archyvuose“.

„PowerControls 3.10“ nepriklausomų laboratorijų yra sertifikuota darbui su „Microsoft Windows XP“ operacine sistema ir skirta greitai informacijos paieškai bei atstatymui iš anksčiau suarchyvuotų elektroninio pašto duomenų. Paieška yra atliekama tiesiogiai elektroninio pašto archyve, jo nereikia prijungti prie pačios „Microsoft Exchange“ elektroninio pašto sistemos. Didžiulės paieškos galimybės leidžia pašto archyve greitai surasti reikiamus kriterijus atitinkančią informaciją, kurios vienu metu galima ieškoti keliose duomenų bazėse, pašto dėžutėse ar atskiruose pašto dėžučių aplankuose. Iš pašto archyvų galima greitai atstatyti reikiamas pašto dėžutes, katalogus, pašto žinutes bei jų priedus, kalendoriaus, pastabų, kontaktų ir užduočių įrašus.

2003 metų spalio mėnesį tapusi išskirtine pasaulinės duomenų atstatymo lyderės „Ontrack“ partnere Baltijos šalims ir Kaliningrado sričiai, UAB „Abakas“ kartu su partneriais pernai iš šios veiklos gavo 320 tūkstančių litų pajamų – 167 procentais daugiau nei 2003 metais, kuomet duomenų atstatymo paslaugų buvo suteikta už 120 tūkstančių litų. Bendrovė sukūrė visas Baltijos šalis ir Kaliningrado sritį apimantį partnerių tinklą ir įtvirtino šioje rinkoje profesionalias duomenų atstatymo paslaugas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!