Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/10519/interneto-svetaine-per-keleta-minuciu/spausdinti/

Interneto svetainė per keletą minučių

Publikuota: 2008-02-21 09:27
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Hosting, UAB

WWW rinkoje pristatytas naujas internetinės svetainės kūrimo ir publikavimo internete sprendimas – START‘as, kurio esmė – greitas ir pigus būdas tapti matomam ir pasiekiamam internete.

Sprendimo kūrėjai - www.321.lt - tikina, jog tokio pobūdžio projektas Lietuvos svetainių talpinimo paslaugas teikiančių įmonių (angl. hosting) tarpe yra pirmasis.

Sprendimas START‘as orientuotas į pradedantįjį verslą ir tuos asmenis, kuriems svarbu būti e - erdvėje, kaip įmanoma mažesnėmis sąnaudomis. Už 1 Lt mėnesinį mokestį vartotojas galės susikurti savo „vizitinės kortelės“ tipo svetainę, patalpinti ją greitame serveryje bei naudotis el. pašto dėžute verslo ar asmeniniais tikslais.

321.lt pristatomo sprendimo privalumas – itin paprastas ir patogus svetainės kūrimo modelis. Vartotojui tereikia į iš anksto parengtą formą suvesti norimą jo tinklalapyje skelbti informaciją ir ją išsaugoti. Po išsaugojimo svetainė patalpinama serveryje – tinklapis tampa matomas internete t.y. jį gali peržiūrėti visi interneto prieigą turintys fiziniai ar juridiniai asmenys.

„WWW svetainės sukūrimas rinkoje kainuoja nuo kelių iki keliasdešimt tūkstančių litų. START‘as dėka vartotojas galės turėti savo individualią svetainę už 1Lt mėnesinį mokestį ir, svarbiausia, itin greitai“ – komentuoja 321.lt direktorius Aidas Jarušaitis.

START‘as palengvins besikuriančių įmonių ar fizinių asmenų „atėjimą“ į e – rinką arba taps tiesiog patogiu sprendimu tiems, kuriems aktualu turėti savo www svetainę bei būti pasiekiamiems e-būdu – turėti veikiančią el. pašto dėžutę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!