Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/87411/tiktok-kurejams-sumokes-ispudinga-suma-paskelbtos-dvi-specialios-programos/spausdinti/

„TikTok“ kūrėjams sumokės įspūdingą sumą: paskelbtos dvi specialios programos

Publikuota: 2023-06-01 13:53
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„TikTok“ paskelbė apie dvi naujas iniciatyvas, kuriomis siekiama suteikti kūrėjams galimybę gauti pajamų iš savo turinio. „Effect Creator Rewards“ fondas ir atnaujinta „Kūrybiškumo programa“ suteikia kūrėjams galimybių užsidirbti pajamų, kurios priklauso nuo vartotojų įsitraukimo ir atverti realaus pasaulio galimybes.

„TikTok“ kūrėjams sumokės įspūdingą sumą: paskelbtos dvi specialios programos

Naujasis „TikTok“ fondas „Effect Creator Rewards“ yra skirtas kūrėjams pripažinti ir apdovanoti už jų indėlį į platformos AR plėtrą. Turėdami 6 mln. JAV dolerių pradinį fondą, kūrėjai gaus mokėjimus priklausomai nuo jų efektų naudojimo ir įtraukimo į vartotojų sukurtus vaizdo įrašus.

Atlygio struktūra iš pradžių siūlo 700 JAV dolerių už kiekvieną efektą, panaudotą 500 tūkst. unikalių vaizdo įrašų per 90 dienų nuo paskelbimo. Už kiekvieną vėlesnį 100 000 vaizdo įrašų per tą patį laikotarpį bus suteikti papildomi 140 JAV dolerių. Konkretūs fondo planai, viršijantys pradinius 6 mln. dolerių, nebuvo atskleisti.

Atsižvelgdama į kūrėjų atsiliepimus apie mažus pradinio „Kūrėjų fondo“ išmokėjimus, „TikTok“ pristatė atnaujintą „Kūrybiškumo programos“ beta versiją. Naujoji programa suteikia reikalavimus atitinkantiems kūrėjams didesnį pajamų potencialą ir prieigą prie daugiau realaus pasaulio galimybių. Kad galėtų dalyvauti programoje, kūrėjai turi būti ne jaunesni kaip 18 metų ir turėti mažiausiai 10 000 stebėtojų bei bent 100 000 peržiūrų per pastarąsias 30 dienų.

„Kūrybiškumo programos“ beta versija pristato peržiūrėtus apdovanojimus, kuriais siekiama generuoti didesnes vidutines bendrąsias pajamas už vaizdo įrašų peržiūras. „TikTok“ įsipareigojimas remti kūrėjų finansinę sėkmę atitinka jos misiją – puoselėti klestinčią kūrėjų ekosistemą. Tačiau svarbu pažymėti, kad užsiregistravę naujoje programoje kūrėjai negalės grįžti į originalų kūrėjų fondą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!