Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/87122/agon-by-aoc-uzsitikrino-pirmaja-vieta-tarp-geriausiu-zaidimu-monitoriu-prekes-zenklu-pasaulyje/spausdinti/

„AGON by AOC“ užsitikrino pirmąją vietą tarp geriausių žaidimų monitorių prekės ženklų pasaulyje

Publikuota: 2023-05-10 11:27
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas žiniasklaidai

„AGON by AOC“ – pirmaujantis žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklas – su pasididžiavimu skelbia, kad pagal „IDC Quarterly Gaming Tracker“ ketvirtojo 2022 m. ketvirčio ataskaitą užima pirmąją vietą pasaulyje tarp žaidimų monitorių prekės ženklų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„AGON by AOC“: aukščiausios kokybės žaidimų patirtis visame pasaulyje

Į žaidimus orientuotas ekranų specialisto AOC prekės ženklas „AGON by AOC“ aplenkė savo konkurentus ir užėmė pirmąją vietą pasaulinėje žaidimų monitorių rinkoje dėl savo siūlomų pažangiausių technologijų (pvz., „MiniLED“ ir „DisplayHDR 1400“), išskirtinių savybių (tokių kaip 360 Hz atnaujinimo dažnis) ir tvirto įsipareigojimo užtikrinti geriausią žaidimų patirtį. Praėjusiais metais „AGON by AOC“ pristatė penktos kartos AGON monitorius su atnaujintu dizainu ir greitais, staigiai reaguojančiais ekranais, taip pat diegė visiškai naujas technologijas savo AGON PRO linijoje.

Anna Stefańczyk, AOC pasaulinės rinkodaros vadovė, pakomentavo: „Džiaugiamės galėdami tapti geriausiu žaidimų monitorių prekės ženklu pasaulyje. Tai nebūtų įmanoma be neįtikėtinos žaidimų scenos ir klientų visame pasaulyje paramos – jie ištikimai pasitiki mūsų patirtimi pristatant išskirtinius gaminius už puikią kainą. Augdami toliau esame pasiryžę rinkai pateikti daugiau inovatyvių gaminių, pritaikytų prie margos žaidėjų bendruomenės pageidavimų.“

„AGON by AOC“ nuoširdžiai dėkoja žaidimų bendruomenei ir klientams už jų pasitikėjimą ir nuolatinę paramą. Prekės ženklas įsipareigoja ir toliau nepailsdamas siekti naujovių, užtikrindamas, kad žaidėjai turėtų geriausius įrankius savo mėgstamiems žaidimams įveikti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!