Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/86311/pirmakart-vykusiame-renginyje-ismaniuju-irenginiu-naujoves/spausdinti/

Pirmąkart vykusiame renginyje – išmaniųjų įrenginių naujovės

Publikuota: 2023-03-06 13:16
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vasario pabaigoje Frankfurte technologijų kampanija „Samsung Electronics“ surengė pirmąjį „European Samsung Summit“ susitikimą, kuriame pristatė naujausią garso, televizijos ir išmaniųjų buitinių prietaisų produktų asortimentą. Susitikime gamintojas supažindino su naujausiais įrenginiais, kurie gali būti susieti tarpusavyje, taip užtikrinant patogesnį ir kokybiškesnį jų naudojimą, ir pranešė apie prietaisus su integruoti dirbtiniu intelektu, padėsiančius kasdieniuose darbuose mažinti energijos suvartojimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Nuotrauka iš renginio
Nuotrauka iš renginio

Tyrimai rodo, kad vidutiniškai vienas namų ūkis Europoje turi 8-10 išmaniųjų įrenginių, todėl „Samsung“ tenkindama šiuolaikinio pasaulio poreikius, pristatė naujoves, užtikrinančias, kad visų prietaisų naudojimas būtų patogesnis ir efektyvesnis, juos susiejant ir valdant vienoje programėlėje.

„Mes stengiamės diegti naujoves, kurios naudotojams padėtų kasdienius darbus atlikti patogiau bei sutaupytų energijos išteklius. Kuriame gaminius visiems poreikiams – nuo naujausių technologijų išmaniųjų televizorių, iki dirbtinį intelektą naudojančių skalbimo mašinų, parenkančių reikiamą vandens ir skalbimo priemonių kiekį ir taip tausojančių ne tik energiją, bet ir aplinką“, – sako „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!