Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/85324/techmasterevent-portalas-kuris-naudotojams-siulo-isties-puikias-galimybes/spausdinti/

„TechMasterEvent“ portalas, kuris naudotojams siūlo išties puikias galimybes

Publikuota: 2022-12-08 21:03
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

„TechMasterEvent“ platforma aktyviai veikia dar tik metus. Tuo metu paskelbė 8 teminius konkursus, skirtus jauniesiems kūrėjams iš viso pasaulio; visiems, kuriuos žavi technologijos, elektrotechnika ir elektronika. 5 konkursai jau užsibaigė. 18 laimėtojų iš Europos ir Afrikos džiaugiasi prizais, kurių bendra vertė – 31 700 JAV dolerių.

3 konkursai vis dar vyksta. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite https://techmasterevent.com.

„TechMasterEvent“ portalas, kuris naudotojams siūlo išties puikias galimybes

Kaip tai vyksta?

„TechMasterEvent“ buvo sukurtas atsižvelgiant į jaunus specialistus, vizionierius ir eksperimentuotojus. Tuos, kurie turi drąsos parodyti savo idėjas pasauliui, nebijo akistatos su kitais kūrėjais. Apie kiekvieną, kuris nori sukurti savo prekės ženklą tarptautinėje bendruomenėje ir tuo pačiu papildyti profesionalų portfolio.

Kad galėtumėte tapti „TechMasterEvent“ dalimi, jums tereikia prieigos prie interneto iš bet kurios pasaulio vietos ir 3 minučių registracijai. Registracija būtina dėl visų naudotojų saugos taisyklių, įskaitant jų autorių teisių apsaugą.

Toliau viskas priklauso nuo individualaus dalyvio požiūrio. Jis gali teikti savo projektus vykstantiems konkursams, taip pat gali publikuoti įdomiausius darbus savo profilyje. Vienintelis dalykas, kuris šiuo metu jį riboja, yra tik jo vaizduotė!

Idėjos ir įgyvendinimai

„TechMasterTeam“ komanda stengiasi, kad rengiami konkursai būtų įvairūs ir kad tai būtų iššūkis kūrėjams. Taip pat jiems svarbu, kad visa tai atitiktų jiems artimas prielaidas: aplinkosaugos, „zero waste“ idėjos, naudingumo, gyvenimo kokybės gerinimo ir socialinių santykių stiprinimo klausimą. Konkursų organizatoriai neabejoja, kad „TechMasterEvent“ naudotojams gali būti keliami aukšti reikalavimai. Tai patvirtina ir pastarųjų dviejų konkursų patirtis. Pavyzdžiui, konkursui „The smallest possible, useful and fully operational electronic circuit“ buvo pateiktas meteorologijos stoties projektas, paremtas debesyje surinktais duomenimis, ir prietaiso, anksti aptinkančio inkstų ligas pagal žmogaus kvėpavimą, prototipas. Konkurse „Electronics & 3D“ kiekvienas pateiktas sprendimas turėjo praktinį aspektą – nuo 3D spausdinimo panaudojimo moksle iki veikiančios roboto rankos spausdinimo.

Norite patikrinti save?

Šiuo metu „TechMasterEvent“ platformoje vyksta 3 konkursai:

  • „Let’s live more pleasantly“, skatina atidžiau pažvelgti į supančią aplinką ir sukurti draugišką sau ir aplinkiniams erdvę. Pakanka rasti vietą, kurią reikia patobulinti ar pranešti apie ją, tada sugalvoti ir įgyvendinti projektą, kuris pagerins visos bendruomenės gyvenimo kokybę. Būtų smagu, kad autoriai, galvodami apie kitus, nepamirštų ir savęs.
  • „Tame the elements“, siūlo susidurti su viena ar daugiau gamtos jėgų. Tikimasi techninio projekto, kuris pasitarnaus atskiram asmeniui arba ištisoms bendruomenėms. Nuo autorių ir jų vaizduotės priklauso, ar jie norės panaudoti ar prisijaukinti gamtos jėgas ir koks bus visumos mastas.
  • „MechoManiac“, kirtas visiems, kurie moka sujungti elektroniką, informatiką ir mechaniką į vieną. Mechatroninės idėjos tema yra visiškai laisvai pasirenkama: tai gali būti medicinos aparatūra arba modernus žaislas.

„TechMasterEvent“ dalina prizus

Kiekvieno vykstančio konkurso prizinis fondas yra 3500 JAV dolerių. Nors dalyvis viename konkurse gali pateikti tik vieną projektą, konkursų, kuriuose jis dalyvauja, skaičius neribojamas.

Išsirinkti geriausią projektą tai niekada nėra lengva užduotis ir yra didelė atsakomybė. Tačiau smagu žinoti, kad palaikome geriausius.

Prisijunkite prie mūsų! Būkite pastebėti! Laimėkite! „TechMasterEvent“ laukia Jūsų!

Tekstą parengė „Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!