Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/85052/elonas-muskas-twitter-darbuotojams-nusiteikite-sunkiai-dirbti-arba-iseikite/spausdinti/

Elonas Muskas „Twitter“ darbuotojams: nusiteikite sunkiai dirbti arba išeikite

Publikuota: 2022-11-17 19:46
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Neseniai liepęs visiems „Twitter“ darbuotojams sugrįžti į biurus, socialinį tinklą įsigijęs milijardierius, „Tesla“ savininkas Elonas Muskas paskelbė naują ultimatumą.

Elonas Muskas pateikė „Twitter“ darbuotojams naują ultimatumą, liepdamas jiems įsipareigoti laikytis „itin griežtos“ darbo kultūros ir ilgų darbo valandų arba gauti trijų mėnesių išeitinę kompensaciją, rašo „Financial Times“.

Elektroniniame laiške darbuotojams E.Muskas pranešė, kad „mums reikės itin sunkiai dirbti“, kad sukurtume tai, ką jis pavadino „Twitter 2.0“. „Tik išskirtiniai rezultatai bus vertinami teigiamai“, – pridūrė jis.

Darbuotojų buvo paprašyta oficialiai pareikšti savo norą tapti naujojo „Twitter“ dalimi, paspaudžiant nuorodą elektroniniame laiške. Tiems, kurie to nepadarė, bus išmokėta trijų mėnesių išeitinė išmoka, teigiama elektroniniame laiške, kurį matė „Financial Times“ ir apie kurį pirmasis pranešė „Washington Post“.

Prieš dvi savaites už 44 mlrd. eurų nusipirkęs „Twitter“ E.Muskas jau ėmėsi permainų – atleido beveik pusę darbuotojų, pareikalavo, kad dirbantys nuotoliniu būdu nedelsiant grįžtų į biurus ir juose dirbtų bent 40 valandų per savaitę. Taip pat įspėjo darbuotojus apie laukiančius „sunkius laikus“. Praėjusią savaitę iš „Twitter“ pasitraukė ir kai kurie likę aukščiausio lygio vadovai.

E.Muskas taip pat papiktino vartotojus, paskelbęs, kad apmokestins mėlynąją juostelę, kuri pažymi vartotojo autentiškumą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!