Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/84469/didziausia-programuotoju-konferencija-baltijos-salyse-siemet-kviecia-visus-i-ateiti/spausdinti/

Didžiausia programuotojų konferencija Baltijos šalyse šiemet kviečia visus į ateitį

Publikuota: 2022-09-28 17:49
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt / Pranešimas spaudai

Jau vienuoliktus metus iš eilės vykstanti programuotojų konferencija „Build Stuff“ šiais metais kviečia technologijų pasaulio profesionalus aplankyti ateitį. Kasmet besikeičiančios konferencijos temos visad pritraukia dalyvių akį išskirtinumu bei gebėjimu adaptuotis prie technologijų naujovių. Šių metų tema – futurizmas, pavadinimu: „BUILD STUFF 2022: The Future Beckons Us Home“, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

„Build Stuff 2019“ / Organizatorių nuotr.
„Build Stuff 2019“ / Organizatorių nuotr.

„Tai – šuolis pirmyn su technologijomis, visapusiškai. Futurizmas mūsų akyse yra ne tik meno srovė, bet siekiamybė, rytdienos naujoves adaptuojant kasdienai. Kibernetinis saugumas, dirbtinis intelektas, robotika, programavimo kalbos – tai tik kelios technologijų temos, kurių pagalba einam koja kojon link inovatyvių sprendimų priėmimo.

Jau daugiau, nei dešimtmetį tai sėkmingai parodome savo dalyviams, partneriams, pranešėjams, renginio svečiams. Šiais metais tai – ne išimtis. Šios ir dar daugiau temų bus paliečiamos mūsų renginyje lapkritį“, – sako konferencijos įkūrėja Neringa Young.

Prie lapkričio mėnesį vyksiančios konferencijos kartu prisijungia ir „Bitė Lietuva“ su jau tradicija tampančiais CTO apdovanojimais. Nominuoti savo kandidatą galima iki spalio 7 dienos, o apdovanojimų ceremonija įvyks „Build Stuff“ konferencijos metu, lapkričio 9 dieną.

„Build Stuff“ dalyviai bei renginio svečiai šiais metais pamatys tokius pasaulyje žinomus pranešėjus, kaip vyriausiąjį architektą „eBay“ kompanijoje, Randy Shoup, buvusį NFL žaidėją, holistinės gyvensenos bei jogos guru, Keith Mitchell, „TEDx“ pranešėją, autorę bei „Microsoft“ technologijų skyriaus direktorę, Dona Sarkar, programuotoją, autorių, tinklalaidininką, Scott Hanselman ir apie šimtą daugiau pranešėjų.

Šių metų konferencijos partneriai: „StormGeo“, „EPAM Systems“, „RavenDB“, „Rocket Software“, „DevStream“, „Accenture“, „Visma“.

„Build Stuff“ konferencija vyks lapkričio 9-11 dienomis, „Radisson Blu Lietuva“ (Konstitucijos pr. 20, Vilnius bei virtualioje platformoje).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!