Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/83390/game-wave-festival-festivalio-datos-pasikeite-kad-galetu-surengti-nordic-game-discovery-content-konkurso-didiji-finala/spausdinti/

„Game Wave Festival“ festivalio datos pasikeitė, kad galėtų surengti „Nordic Game Discovery Content“ konkurso didįjį finalą

Publikuota: 2022-09-27 18:16
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Game Wave Festival“ (GWF) paskelbė naujas renginio datas. Festivalis vyks lapkričio 28-29 dienomis Taline, Estijoje, Tallink Spa & Conference Hotel. „Game Wave Festival“ taip pat didžiuojasi galėdamas surengti „Nordic Game Discovery Contest“ (NGDC) Baltijos šalių pusfinalius, vedančius iki NGDC didžiojo finalo.

„Pakeitėme konferencijos datas, nes gavome unikalią galimybę pirmą kartą Baltijos regione surengti NGDC VI sezono didįjį finalą“, – sako Latvijos technologijų centro valdybos pirmininkas Ints Viksna.

„Game Wave Festival“ – tai verslo, švietimo ir pramogų renginys žaidimų industrijos profesionalams ir megejams. Pirmą kartą jis sekmingai įvyko 2021 metų rugsėjį Jūrmaloje, Latvijoje, pritraukdamas dalyvius iš 25 šalių.

„Game Wave Festival“ kuria smagią ir atpalaiduojančią atmosferą, kurią galima patirti ir kituose pasauliniuose ir regioniniuose žaidimų renginiuose. GWF yra pakankamai didelis, kad apžvelgtų pagrindines Šiaurės ir Baltijos regiono tendencijas, ir pakankamai mažas, kad skatintu glaudu bendravima tarp dalyviu – draugystės, kurias užmegsite GWF, lydės jus visą gyvenimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!