Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/80250/swedbank-ispeja-klientus-savaitgali-galimi-trikdziai-pasirupinkite-pinigais-is-anksto/spausdinti/

„Swedbank“ įspėja klientus: savaitgalį galimi trikdžiai – pasirūpinkite pinigais iš anksto

Publikuota: 2021-10-15 19:46
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©tv3.lt
Inf. šaltinis: tv3.lt

Šį savaitgalį „Swedbank“ ketina atlikti planinius duomenų centrų patikrinimo ir priežiūros darbus, kurie vykdomi kiekvienais metais, praneša bankas.

Šie darbai bus vykdomi nakties metu, siekiant sukelti kuo mažiau nepatogumų klientams. Atliekant šiuos darbus tikėtini trumpalaikiai banko paslaugų trikdžiai.

Numatoma, jog spalio 16, 17 ir 18 dienomis tarp 3:00 ir 6:00 val. ryto trumpam gali sutrikti bankomatų, elektroninių kortelių skaitytuvų veikla ir banko mokėjimo kortelių aptarnavimas.

„Tuo pačiu laiku gali būti trumpalaikių trikdžių ir naudojantis interneto banku bei išmaniąja programėle. Iš anksto atsiprašome klientų už galimus nepatogumus“, – rašoma banko pranešime.

Neseniai „Swedbank“ dar kartą įspėjo klientus būkite atsargiais:

„Pastaruoju metu gyventojai sulaukia skambučių bei SMS žinučių su nuorodomis į netikrą „Swedbank“ puslapį, skatinant atblokuoti užblokuotas sąskaitas ar sustabdyti neegzistuojančius pavedimus.“

Bankas prašo klientų nespausti nuorodų žinutėse ir netvirtinti jokių operacijų, kurių patys neinicijavote.

Taip pat primena, kad bankas niekada nesiunčia SMS žinučių su nuorodomis ir neprašo atskleisti prisijungimo duomenų, slaptažodžių, PIN kodų ar kitos asmeninės informacijos. Taip pat banko darbuotojai jokiais atvejais nevyksta suteikti paslaugų į namus.

„Swedbank“ yra vienas iš didžiausių bankų ne tik Lietuvoje, bet apskritai Šiaurės ir Baltijos šalyse. Šiame regione bankas bendradarbiauja su apie 7 mln. privačių ir daugiau nei 500 tūkst. verslo klientų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!