Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/80160/facebook-ir-vel-priverstas-atsiprasyti-sutriko-ju-valdomu-socialiniu-tinklu-veikla/spausdinti/

„Facebook“ ir vėl priverstas atsiprašyti: sutriko jų valdomų socialinių tinklų veikla

Publikuota: 2021-10-11 08:28
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LRT.lt

„Facebook“ praneša apie naujus sutrikimus, fiksuojamus jų valdomuose socialiniuose tinkluose, vos praėjus kelioms dienos po to, kai šie socialiniai tinklai neveikė daugiau nei 6 valandas.

„Mes žinome, kad žmonės turi problemų su mūsų programėlėmis ir produktais. Mes dirbame, kad viskas kuo greičiau grįžtų į normalią stadiją. Atsiprašome už nepatogumus“, – rašoma išplatintame įmonės pranešime.

Kaip skelbia BBC, daugiausiai problemų fiksuojama nuotraukų ir vaizdo įrašų dalijimosi platformoje „Instagram“.

„Instagram“ kiek vėliau apie problemas pranešė patys savo „Twitter“ paskyroje.

LRT.lt primena, kad pirmadienio vakarą įvairiose pasaulio vietose, taip pat ir Lietuvoje, 6-7 valandoms kilęs socialinio tinklo „Facebook“ ir jo produktų „Instagram“ bei „WhatsApp“ sutrikimas sukėlė sumaištį ne tik tarp vartotojų, bet ir įvairių organizacijų, kurių komunikacija laikinai buvo išmušta iš vėžių. Tokio masto sutrikimas – retas reiškinys. Paskutinį kartą toks buvo 2019 metais, kai „Facebook“ ir jo programos visame pasaulyje neveikė daugiau nei 14 valandų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!