Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/80077/norite-dirbi-su-pokemon-go-kurejais-niantic-turi-specialu-reikalavima/spausdinti/

Norite dirbi su „Pokemon Go“ kūrėjais? „Niantic“ turi specialų reikalavimą

Publikuota: 2021-10-05 17:15
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Rokas Gaidys
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Žaidimą, kurio pagrindinė funkcija yra skatinti vartotojus keliauti realiame pasaulyje jau ne vienerius metus galima rasti tarp pačių populiariausių mobiliųjų aplikacijų. Žinoma, kad šiuo metu viską labai paveikė pandemija ir kartu su ja atėję karantinai, kurie paprasčiausiai neleidžia žmonėms išeiti iš namų, tačiau kūrėjai atrado vieną būdą kaip išsaugoti žaidėjų susidomėjimą, tai yra pristatė internetines kovas.

Norite dirbi su „Pokemon Go“ kūrėjais? „Niantic“ turi specialų reikalavimą

Būtent jose gaunami rank‘ai pasirodo gali būti rimta priežastis samdyti potencialų darbuotoją, tiksliau, reikia pasiekti atitinkamą lygį, kad su kandidatu būtų iš viso pradedama kalbėtis. Dauguma vaizdo žaidimų studijų neturi tokio reikalavimo ir apskritai kartais net neprašo, kad jų kurtas projektas būtų bent jau išbandytas iš anksto, nes tai paprasčiausiai atrodo natūralu. Tuo tarpu „Pokemon Go“ kūrėjai „Niantic“ pridėjo reikalavimą, kuriame yra teigiama, kad potencialus darbuotojas turėtų „Pikachu Libre“ ikoną, kurią įprastai galima gauti kovojant „GO Battle“ lygoje.

Norite dirbi su „Pokemon Go“ kūrėjais? „Niantic“ turi specialų reikalavimą

Savaime suprantama, kad aukštesnis lygis reikalauja daugiau supratimo apie patį žaidimą, nes viskas ten nėra taip paprasta: reikia skaičiuoti savų pokemonų gyvybes bei daromą žalą ir tą patį daryti su oponentais bei daugybę kitų, dar smulkesnių niuansų. Galbūt dėl to „Niantic“ ieško darbuotojo, kuris tikrai daug suprastų apie „Pokemon Go“, nes kaip pasirodo „Ace in The Battle League“ rank‘as dar labiau pagerina galimybę būti pasamdytu.

Logikos šiame sprendime ieškoti toli nereikia, nes specialistas, kuris net nėra būtų bandęs „Pokemon GO“ „Niantic“ studijai tikrai nėra reikalingas, o ir kitos šios industrijos atstovės gali pradėti iš būsimų kandidatų vis dažniau reikalauti pateikti žaidime pasiektą lygį. Galbūt dėl šios priežasties elektroninio sporto atstovai, kurie baigia karjerą yra pakviečiami į didžiąsias studijas, tai yra „Riot Games“, „Activision“ ir t.t., nes jų apmokyti kaip veikia kuriamas produktas tikrai nereikia ir neretai jie gali net patiems kūrėjams pademonstruoti ar papasakoti įvairiausių niuansų apie jų pačių kūrinį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!