Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/80034/nuo-siol-su-ismaniuoju-televizoriumi-galima-grozetis-meno-sedevrais-is-luvro/spausdinti/

Nuo šiol su išmaniuoju televizoriumi galima grožėtis meno šedevrais iš Luvro

Publikuota: 2021-10-01 11:08
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Visai neseniai nuaidėjo svarbi žinia meno gerbėjams – Luvre esančiais meno kūriniais dabar galima grožėtis savo namuose, o tam prireiks tik išmanaus televizoriaus. Naujos partnerystės dėka, „Samsung The Frame“ televizoriuje esanti virtuali meno kurinių galerija „Art Store“ pasipildys žinomiausiais darbais iš vieno garsiausių muziejaus pasaulyje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„The Frame“ televizoriuje esančią meno galeriją papildžius naujiems šedevrams iš Luvro, kolekciją sudaro daugiau nei 1500 meno kūrinių iš 42 skirtingų pasaulio šalių. Vartotojai gali džiaugtis paveikslais, kuriuos iki šiol buvo galima išvysti tik garsiausiuose pasaulio muziejuose ir galerijose, tokiuose kaip Prado muziejus Madride, Albertinos muziejus Vienoje, Tate Modern galerija Londone, Van Gogo muziejus Amsterdame ir t. t.

„Galerijoje pateikiami šimtų menininkų darbai, apimantys įvairius laikotarpius – nuo senovės civilizacijų iki modernaus meno. Šiemet didžiuojamės galėdami suvienyti jėgas su vienu garsiausių pasaulio muziejų Luvru. Tai mums padėjo išplėsti esamą kolekciją ir papildyti ją prancūziško paveldo žavesiu“, – pasakoja „Samsung Electronics Baltics“ komunikacijos vadovė Baltijos šalims.

Garsiausi Luvro meno kūriniai jūsų namuose

Bendradarbiaudama su Luvro muziejumi, technologijų bendrovė „Samsung“ siūlo visiems „The Frame“ televizoriaus savininkams galimybę apžiūrėti labiausiai lankomą muziejų pasaulyje neišeinant iš namų.

Papildyta „Art Store“ galerija leidžia lengvai naršyti, atrasti ir atsisiųsti žymius meno šedevrus, tokius kaip garsioji Leonardo Da Vinči „Mona Liza“ ar Paolo Veronese „Vestuvės Kanoje“. Jeigu norisi namams suteikti dar daugiau unikalumo, vietoje meno kūrinių galima panaudoti didingų Luvro galerijų, architektūros ir muziejaus teritorijos (Luvro piramidės, Tilerio sodo ir kt.) nuotraukas. Greta kūrinių ar nuotraukų pridėti trumpi aprašymai, kurie padeda įdėmiau susipažinti su kūrinių kilme ir istorija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!