Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/80027/tarptautinis-gynybos-technologiju-renginys-baltic-miltech-summit/spausdinti/

Tarptautinis gynybos technologijų renginys „Baltic Miltech Summit“

Publikuota: 2021-09-30 19:49
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šiandieninė globali saugumo aplinka kelia vis daugiau iššūkių tiek Lietuvai, tiek kitoms Europos valstybėms, o naujo pobūdžio grėsmės verčia ieškoti inovatyvių būdų joms atremti. Tarptautinio saugumo ekspertai sutaria, kad Europos šalims ir jų partneriams reikia glaudžiau bendradarbiauti ir išnaudoti inovatyvaus verslo potencialą gynybos pramonėje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Siekdama sukurti platformą, kurioje vienoje vietoje susitiktų ir bendradarbiavimo galimybių ieškotų Lietuvos, Baltijos regiono ir NATO šalių gynybos atstovai, įmonės ir tarptautinės korporacijos, inovatoriai ir saugumo politikos ekspertai, verslumo ir eksporto plėtros agentūra „Versli Lietuva“ jau antrą kartą organizuoja tarptautinį gynybos technologijų renginį „Baltic Miltech Summit“, kuris vyks spalio 6 d. viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva“, Konstitucijos pr. 20, Vilnius.

Konferencijoje kalbėsime apie pasaulines karinių technologijų vystymosi tendencijas, kokių inovatyvių technologijų ieškoma dabar, kaip patekti į naujų technologijų kūrimo ir tiekimo grandinę, Baltijos šalių gynybos ekosistemos vystymą. „Verslios Lietuvos“ duomenimis, augančią Lietuvos gynybos pramonę šiuo metu sudaro per 40 inovatyvių produktų ir paslaugų vystančių Lietuvos bendrovių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!