Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/79989/vmware-pirmajame-debesu-renginyje-dalyvius-lepins-isskirtiniu-turiniu/spausdinti/

„VMware“ pirmajame debesų renginyje dalyvius lepins išskirtiniu turiniu

Publikuota: 2021-09-28 15:01
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Viena didžiausių pasaulyje informacinių technologijų bendrovių „VMware“ toliau buria savo bendruomenę – spalio 5–7 d. kviečia į didžiausią metų virtualų renginį ir pirmąjį debesų (Multi-Cloud) renginį – pasaulinį forumą „VMworld 2021: Online Around the Globe“. Mūsų regione forumas bus transliuojamas spalio 6–7 d.

„VMware“ pirmajame debesų renginyje dalyvius lepins išskirtiniu turiniu

Renginys truks 48 valandas, laukia apie 1100 pranešimų, praktinių laboratorijų, diskusijų, virtualių ekspozicijų, susitikimų su aukščiausio lygio IT specialistais ir kūrėjais, įtakingiausiais technologijų pasaulio žmonėmis, nuomonės formuotojais. Ypač turėtų suklusti legendinio filmo „Atgal į ateitį“ gerbėjai. Vienas iš forumo pranešėjų – šio filmo pagrindinis aktorius, pelnęs ne vieną reikšmingą kino apdovanojimą, knygų autorius ir patentų advokatas Michael J. Fox.

Forumo organizatoriai žada dalyvius „nukelti“ į ateitį ir leisti akies krašteliu žvilgtelti, kaip atrodys ateities technologijų pasaulis: daugiau galimybių ir mažiau sudėtingumo, daugiau automatizavimo ir mažiau papildomų išlaidų, daugiau pasirinkimų ir jokių kompromisų. Pagrindinės forumo temos: programėlių modernizavimas, debesys, „VMware Cloud on AWS“, vidinis saugumas, nuotolinis darbas. Visgi nebus apsiribojama vien technologijomis. Sau naudingos informacijos ras įvairių specialybių ir lygio specialistai: IT inžinieriai, technikai, rinkodaros specialistai, vadovai ir kt. Pavyzdžiui, bus galima išgirsti pasaulinio lygio rinkodaros ekspertų patarimų, kaip užtikrinti savo įmonės sėkmę.

Forumas yra nemokamas. Daugiau apie renginį rasite „VMworld 2021: Online Around the Globe“ tinklalapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!