Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/79639/adform-flow-pelne-prestizinio-dizaino-konkurso-red-dot-apdovanojima/spausdinti/

„Adform FLOW“ pelnė prestižinio dizaino konkurso „Red Dot“ apdovanojimą

Publikuota: 2021-09-04 07:12
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuvoje veikianti danų kapitalo programinės įrangos kūrėja „Adform“ pelnė tarptautinį apdovanojimą konkurse „Red Dot Design Awards“. Bendrovės kuriama, šiuolaikinei rinkodarai pritaikyta reklamos platforma „Adform FLOW“ pripažinta geriausia vartotojo sąsajos ir vartotojo patirties kategorijoje. Apdovanojimas skirtas už išskirtinį dizainą ir inovacijas.

„Adform FLOW“ pelnė prestižinio dizaino konkurso „Red Dot“ apdovanojimą

„Adform“ vyriausiojo technologijų vadovo Jocheno Šloserio teigimu, šis pripažinimas patvirtina, kad bendrovė pasirinko teisingą, į klientus orientuotą kryptį. Praėjusiais metais rinkai pristatyta „Adform FLOW“ platforma išsiskiria intuityvumu ir leidžia lengviau bei efektyviau tvarkyti reklamos kampanijas, pasinaudojant dirbtinio intelekto rekomendacijomis.

„Šią platformą sukūrėme, norėdami supaprastinti reklamos technologijų ekosistemą. Tikimės pasiekti tokį lygį, kad žmogaus darbas ir automatizavimas veiktų sklandžiai, nuosekliai ir palengvintų procesus. Nors kelionė dar toli gražu nesibaigė, tačiau dabar yra tinkamas metas pagirti „Adform“ komandas ir padalinius už sėkmingą „Adform FLOW“ vizijos įgyvendinimą nuo koncepcijos sukūrimo iki jos materializavimo“, – sako J. Šloseris.

„Red Dot Award“ yra vienas didžiausių pasaulyje dizaino konkursų, kasmet sulaukiantis daugybės dalyvių paraiškų. Nugalėtojus išrinko tarptautinė „Red Dot“ vertinimo komisija, sudaryta iš 24 narių. Daugiau nei šešiasdešimt metų rengiamo konkurso organizatoriai vadovaujasi principu ieškoti gero dizaino ir kūrybiškumo. Dalyviai vertinami remiantis skirtingais kriterijais – nuo originalumo iki dizaino kokybės ir suprantamumo.

„Red Dot“ steigėjo ir generalinio direktoriaus prof. dr. Peterio Zeco teigimu, šiandieniniame pasaulyje skaitmeniniai sprendimai yra labai svarbūs prekių ženklų ir bendrovių sėkmei.

„Mūsų vertinimo komisija atrinko tik pačius geriausius šios srities projektus apdovanojimui. „Adform“ įrodė, jog yra netradiciškai mąstanti bendrovė. Jie žino, kaip lanksčiai reaguoti krizės atveju ir pasinaudoti pokyčiais kaip stimulu naujiems požiūriams į dizainą atrasti. Jie įveikė svarbius iššūkius ir prisidėjo prie visuomenės evoliucijos“, – sako prof. dr. P. Zecas.

Didžioji dalis konkurse įvertintos skaitmeninės reklamos valdymo platformos „Adform FLOW“ sukurta įmonės biuruose Vilniuje ir Kaune. Iš viso „Adform“ Lietuvos padalinyje dirba apie 360 žmonių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!