Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/79267/spotify-testuoja-nauja-galimybe-kuri-patiks-daugeliui/spausdinti/

„Spotify“ testuoja naują galimybę, kuri patiks daugeliui

Publikuota: 2021-08-08 07:18
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pigesnės internetinių platformų prenumeratos tampa ganėtinai įprastu reiškiniu, kuriuo bandoma privilioti vartotojus į mokamas paslaugas. Anksčiau „YouTube“ patvirtino, kad kai kuriose Europos šalyse testuoja „Premium Lite“ opciją, leidžiančią prenumeratoriams žiūrėti vaizdo įrašus be reklamų už 6,99 eurus per mėnesį.

„Spotify“ testuoja naują galimybę, kuri patiks daugeliui

Dabar atrodo, kad „Spotify“ bando naują pigesnį planą, pavadintą „Spotify Plus“, kuriame sujungtos kai kurios nemokamos ir mokamos galimybės. Už 0,99 JAV dolerio per mėnesį galite praleisti neribotą skaičių dainų per valandą ir klausytis konkrečių albumo ar grojaraščių. Deja, bet jei norite gauti prieigą prie šių galimybių už mažesnę kainą, turėsite kęsti reklamas, kaip ir nemokamame plane.

„Visada stengiamės tobulinti „Spotify“ platformą vartotojams ir reguliariai atliekame bandymus, kad galėtume priimti geriausius sprendimus. Šiuo metu su ribotu skaičiumi vartotojų atliekame reklamų palaikomą prenumeratos plano testavimą",- kalbėjo „Spotify“ atstovai.

Dabartinis nemokamas planas leidžia praleisti tik iki šešių dainų per valandą. Ir nors galite pasirinkti konkrečius kūrinius, kurie bus grojami konkrečiose kolekcijose, pavyzdžiui, „Discover Weekly“ ar „Daily Mix“, visuose kituose albumuose ir grojaraščiuose galėsite klausytis tik sumaišytų dainų. Jei norite išvengti šių apribojimų, galite pasirinkti mokamą paslaugos planą, kuris šiuo metu kainuoja 6,99 eurus per mėnesį.

Tiesa, nors „Spotify“ ir testuoja naująją galimybę, tačiau nereiškia, kad ateityje ji bus prieinama visiems. Kūrėjų teigimu, šiuo metu tokio tipo prenumerata yra testavimo stadijoje ir tai nebūtinai reiškia, jog ateityje ji taps prieinama daugeliui.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!