Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/79040/3800-ps4-konsoliu-ukrainoje-buvo-naudojamos-ne-kripto-valiutoms-kasti/spausdinti/

3800 PS4 konsolių Ukrainoje buvo naudojamos ne kripto valiutoms kasti

Publikuota: 2021-07-21 15:24
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Praėjusią savaitę buvo paskelbta apie nelegalios kripto valiutų kasyklos uždarymą Ukrainoje. Šioje fermoje buvo rasta daugiau nei 3800 „PlayStation 4“ konsolių. Visiems kilo klausimas ką tiksliai darė tos PS4 konsolės ir dabar paaiškėjo, kad jos buvo naudojamas kaip „FIFA 21“ žaidimo botai ir generavo žaidimo paskyras pardavimui.

3800 PS4 konsolių Ukrainoje buvo naudojamos ne kripto valiutoms kasti

„FIFA Ultimate“ režime žaidėjai gali kurti savo komandas, o gauti gerą žaidėją nėra taip paprasta. Dėl to paskyros su gera komanda turi savo vertę. Gerus žaidėjus galima gauti dviem būdais. Perkant kortų paketus (loot boxes) tiesiai iš EA. Tai kainuoja tikrai nemažai, o tikimybė rasti gerą žaidėją yra maža. Antras būdas yra žaisti daug „FIFA Ultimate“ rungtynių ir uždirbti vidinius žaidimo pinigus. Už juos galima pirkti kortų paketus ir taip bandoma gauti gerų žaidėjų. Kaip suprantate, norint turėti žaidimo pinigų reikia sužaisti daug mačų. Būtent tai ir darė PS4 konsolės Ukrainoje 24 valandas per parą, o jas valdė speciali programa.

Prognozuojama, kad EA per 2021 metus iš FIFA, „Madden“ ir NFL „Ultimate“ žaidimo žanro gaus 1,62 mlrd. JAV dolerių pajamų. Didžioji šių pajamų dalis yra iš „FIFA Ultimate“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!