Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/78436/prasidejo-technologiju-imoniu-registracija-i-deloitte-technology-fast-50-central-europe-vidurio-europos-reitinga/spausdinti/

Prasidėjo technologijų įmonių registracija į „Deloitte Technology Fast 50 Central Europe“ Vidurio Europos reitingą

Publikuota: 2021-06-08 12:30
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Tarptautinė audito ir verslo konsultacijų įmonė „Deloitte“ skelbia kasmetinio „Technology Fast 50 Central Europe“ konkurso pradžią. Jau dvidešimt antrą kartą „Deloitte“ rengia prestižinį konkursą, skirtą sparčiausiai augančioms technologijų įmonėms Vidurio Europos regione. Konkursas atveria galimybes tiek rinkoje įsitvirtinusioms, tiek jaunoms sparčiai augančioms technologijų bendrovėms pademonstruoti savo lyderiaujančią poziciją technologijų sektoriuje.

Lietuvos ir Vidurio Europos regiono technologijų įmonės kviečiamos teikti paraiškas ir išbandyti savo galimybes patekti į sparčiausiai augančių 2021 m. Vidurio Europos regiono technologijų įmonių TOP 50-uką. Šį konkursą „Deloitte“ rengia jau 22 metus ir kviečia dalyvauti technologijų sekotriaus įmones vykdančias veiklą Vidurio Europos regiono valstybėse: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Albanijoje, Bosnijoje ir Hercegovinoje, Bulgarijoje, Kroatijoje, Čekijoje, Vengrijoje, Kosove, Makedonijoje, Moldavijoje, Juodkalnijoje, Rumunijoje, Serbijoje, Slovakijoje ir Slovėnijoje.

„Po šių metų, pilnų neužtikrintumo, norėčiau pasidžiaugti tuo, kad mūsų vietiniai verslai sėkmingai lyderiauja ir diegia inovacijas. Mes, ir vėl, džiaugiamės galėdami pagerbti įmones, kurios demonstravo lyderystę, pardavimo gebėjimus, verslumo dvasią ir nuolatinį sėkmės siekį. Vidurio Europos „Deloitte Technology Fast 50“ reitinge esančios įmonės mums visiems suteikia unikalią galimybę pažvelgti į augančią mūsų regiono technologijų pramonės įvairovę“, – teigia „Deloitte verslo konsultacijos“ partneris, projekto „Technology Fast 50“ lyderis Lietuvoje Linas Galvelė.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!