Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/77884/visame-pasaulyje-sutriko-microsoft-teams-veikla/spausdinti/

Visame pasaulyje sutriko „Microsoft Teams“ veikla

Publikuota: 2021-04-27 19:29
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Antradienį viso pasaulio vartotojams sutriko dauguma kompanijos „Microsoft“ paslaugų, įskaitant videokonferencijų ir transliacijų įrankį „Microsoft Teams“ bei „Xbox Live“, pranešė portalai independent.co.uk ir techradar.com.

Sutriko „Microsoft“ veikla / Downdetector.com nuotr.
Sutriko „Microsoft“ veikla / Downdetector.com nuotr.

Interneto paslaugų sutrikimus registruojantis portalas downdetector.com praneša, kad sutrikimai trunka jau dvi valandas nuo maždaug vidurdienio.

„Microsoft“ teiga, kad problemos dėl jų paslaugų tiekimo vartotojus palietė globaliai – daugiausia Europoje ir Azijoje. Tačiau sutrikimus patiria ne visi vartotojai. „Microsoft“ atstovai, reguodami į susiklosčiusią situaciją, pranešė, kad operatyviai sprendžia problemą.

„Peržiūrime telemetrijos duomenis ir naujausius pakitimus, kad izoliuotume problemos šaltinį“, – teigiama pranešime. Tai jau antras kartas per balandžio mėnesį, kai globaliai sutrinka internetininio produkto „Teams“ veikla. Primename, kad balandžio 1 dieną buvo sutrikę keletas „Microsoft“ produktų vienu metu – „Teams“, „Azure“ ir „Bing“.

Apie 15 val. Lietuvos laiku portalas downdetector.com pateikė duomenis, kad „Teams“ sutrikimų registravimas ėmė sparčiai mažėti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!