Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/7762/sestadieni-startuoja-nacionalinis-playstation-2007-turnyras/spausdinti/

Šeštadienį startuoja nacionalinis „Playstation 2007“ turnyras

Publikuota: 2007-04-27 17:05
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Topo centras, UAB

Balandžio 28 d. 12 val. visoje Lietuvoje vienu metu prasidės nacionalinio moksleivių „Būk „Playstation“ asas 2007!“ turnyro pirmosios varžybos. Jau trečius metus didžiausio prekybos tinklo „Topo centras“ organizuojamos varžybos sutraukia bene gausiausią būrį moksleivių, besidominčių šiuolaikinėmis technologijomis bei kompiuteriniais žaidimais.

Ketvirtfinalio „Būk „Playstation“ asas 2007!“ varžybos apjungs 9-12 metų moksleivius iš 23 Lietuvos miestų. Bus žaidžiama ten, kur įsikūrusios „Topo centro“ parduotuvės. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje žaidimų turnyrai vyks iškart net keliose parduotuvėse. Iš viso Lietuvoje paruoštos 28 „Būk „Playstation“ asas 2007!“ žaidimų aikštelės.

„Šiuo renginiu mes tęsiame tradiciją supažindinti jaunąją kartą su naujausiomis technologijomis ir suteikti galimybę nemokamai pažaisti su „Playstation“ įrenginiu,“ – sako prekybos tinklo „Topo centras“ generalinis direktorius Česlovas Steigvila. – „Džiaugiuosi, kad šiuo nekomerciniu renginiu, rengiamu ilgąjį savaitgalį, susidomėjo ne tik patys moksleiviai, bet ir žiniasklaida. Kylant susidomėjimui, ateityje planuojame pasikviesti ir papildomų partnerių turnyro organizavimui.“

Nacionalinio turnyro „Būk „Playstation“ asas 2007! pusfinalis gegužės 5 d. vyks šešiuose regionuose: Vilniuje, Kaune, Klaipdėjo, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje, o finalas – gegužės 12 d. Vilniuje, „Topo centras“ parduotuvėje, Žirmūnų g. 64. Turnyro nugalėtojui atiteks super prizas – „Playstation 3“ žaidimų konsolė, kainuojanti beveik du puse tūkstančio litų.

„Vaikai yra itin azartiški, todėl turnyro metu netrūksta gyvų emocijų: laimėjimo šūksnių ir nusivylimo ašarų. Taip pat aktyviai savo emocijas reiškia ir vaikus atlydėję tėveliai,“ – prisimena prekybos tinklo generalinis direktorius Česlovas Steigvila. – „Jaunimui mes rengiame ne tik „Playstation“ varžybas, taip pat įvairiais kitais būdais skatiname vaikų užimtumą, aktyviai dalyvaujame socialinėje veikloje: „TV3 „Išsipildymo akcijoje“, padedame vaikų globos įstaigoms, mokykloms.“ Pasak Č.Steigvilos, prekybos tinklas „Topo centras“ jau visos šeimos parduotuve, kur sau norimą prekę iš gausaus šiuolaikinės technikos asortimento gali išsirinkti tiek muzika besidomintis paauglys, tiek savimi besirūpinanti mama, tiek naujausios technikos ieškantis tėtis.

Respublikinių varžybų „Būk „Playstation“ asas 2007!“ dalyviai, ketvirtfinalių ir pusfinalių nugalėtojai bus apdovanoti įvairiais varžybų suvenyrais, MP3 grotuvais, „Topo centro“ dovanų čekiais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!