Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/76944/naudojate-nemokama-spotify-versija-muzikos-klausymas-netrukus-kaip-reikiant-apkars/spausdinti/

Naudojate nemokamą „Spotify“ versiją? Muzikos klausymas netrukus kaip reikiant apkars

Publikuota: 2021-02-24 21:11
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Jei muzikos ir tinklalaidžių klausymui pasitelkiate nemokamą „Spotify“ aplikacijos versiją, dabar turite viena priežastimi daugiau įsigyti „Premium“ prenumeratą. Šios savaitės pradžioje be jokio išankstinio perspėjimo Jūsų muzikos klausymo galimybės gerokai sumažėjo.

Naudojate nemokamą „Spotify“ versiją? Muzikos klausymas netrukus kaip reikiant apkars

Kaip praneša „9to5Google“ blogas, „Spotify“ nusprendė tyliai panaikinti galimybę transliuoti garso medžiagą iš nemokamų paskyrų į „Google Assistant“ įgalintus prietaisus, įskaitant bevieles kolonėles ir išmaniuosius televizorius. Nuo šiol bet kas, bandantis tai padaryti, įrenginyje pamatys pranešimą, jog ši funkcija galima tik įsigijus „Premium” prenumeratą.

Pati „Spotify“ kol kas nesuteikė daugiau informacijos, ar pokyčiai bus pritaikyti ir kitiems garso atkūrimo prietaisams (nesusijusiems su „Google Assistant“), tačiau jei tai savybė, kuria naudojatės dažnai, teks pereiti prie €6,99 per mėnesį kainuojančios „Premium“ paskyros. Neseniai anonsuota „Spotify HiFi“ prenumerata be abejonės taip pat leis naudotis „Google“ asistento ir su juo suderinamų prietaisų privalumais.

Tinklaraštis „9to5Google“ taip pat skelbia, jog yra vienas būdas apeiti šį pokytį – jei tiesiogiai susiesite savo „Spotify“ paskyrą su „Google Home“, galėsite gauti prieigą prie tam tikrų tinklalaidžių bei grojaraščių, taip peržengdami naujai atsiradusią kliūtį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!