Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/76539/it-specialistus-kviecia-nemokamas-it-renginys-vmware-vforum-online-2021/spausdinti/

IT specialistus kviečia nemokamas IT renginys – „VMware vForum Online 2021“

Publikuota: 2021-02-02 20:02
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau antrą dešimtmetį vykstantis „VMware“ forumas vasario pradžioje ir vėl suburs IT specialistus ir kitus naujausiomis technologijomis besidominčius žmones kaip „VMware vForum Online 2021“. Šiemet forumo tema – „Pritaikykite šiandienai ir kurkite rytojui“ (Adapt for today and build for tomorrow).

Šis bendrai Šiaurės ir Baltijos šalyse vyksiantis virtualus renginys nagrinės svarbiausias šių dienų aktualijas atspindinčias temas, susijusias su įvairių verslų ir viešojo sektoriaus paslaugų persikėlimu į el. erdvę, naudojamų programų suderinamumo, nuotolinio darbo tendencijomis, debesų technologijomis, verslo ir gamybos procesų automatizavimu, kylančiais saugos reikalavimais ir kt.

Šį kartą forumas bus neįprasto formato – vyks ne vieną dieną, o valandos sesijomis tris dienas – vasario 4, 9 ir 11 d. Pasak organizatorių, toks formatas pasirinktas dėl klausytojų patogumo – pernelyg neatitrūkstant nuo kasdienių darbų galima išklausyti būtent jiems aktualius pranešimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!