Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/76377/pubg-mobile-pasalino-sukcius/spausdinti/

„PUBG Mobile“ pašalino sukčius

Publikuota: 2021-01-24 15:37
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tie, kurie žaidžia kompiuterinius žaidimus, tikriausiai puikiai žino ir „Tencent“ sukurtą ir milžiniško populiarumo sulaukusį PUBG. Tikriausiai nieko nenustebintų ir tai, jog didėlio dėmesio sulaukusiuose žaidimuose atsiranda ir tokių, kurie siekia geresnių rezultatų negarbingais būdais. Visai neseniai paaiškėjo, kad „PlayerUnknown’s Battlegrounds“ toks atvejis yra itin dažnas.

Socialiniame tinkle „Twitter“, šio žaidimo kūrėjai paskelbė, jog vos per šešias dienas užblokavo daugiau nei 1,2 mln. žaidėjų paskyrų, kurie sukčiavo žaidimo metu. Kartu su šiuo skaičiumi, paaiškėjo ir kokius neleistinus įrankius naudojo šie žaidėjai, o sąrašo viršūnėje – automatiškai nusitaikančių (ang. auto-aim) įrankių naudotojai. Tokių negarbingų žaidėjų buvo net 48 proc.

„PUBG Mobile“ pašalino sukčius

24 proc. užblokuotų PUBG žaidėjų naudojosi personažo modelio modifikacijomis, 22 proc. pasitelkė „X-ray vision“ įrankius, kurie leidžia matyti kiaurai pastatų sienas, o 12 proc. sukčių naudojosi jų personažo greitį padidinančiais įrankiais. Detalią statistiką apie tai galite matyti aukščiau pateiktuose grafikuose. Taip pat paaiškėjo ir tokių negarbingų žaidėjų rangai PUBG žaidime.

Nesunku nuspėti, kad daugiausiai sukčiaujančių buvo priskiriami žemiausiam reitingui – „Bronze“, o mažiausią procentą sudarė žaidėjai su „Conqueror“ įvertinimu. Tarp užblokuotųjų – vos 3 proc. Beveik 60 proc. negarbingų „PUBG Mobile“ žaidėjų priklauso vienam iš trijų žemiausių rangų.

Nepaisant to, šis žaidimas išlieka tarp populiariausių. Prie didžiulės šio žaidimo sėkmės nemažai prisideda ir tai, jog PUBG nuolatos sulaukia įvairiausių atnaujinimų. „Tencent“ dažnai atnaujiną savo kūrinį, kurį papildo įvairiausi daiktai, specialūs renginiai ir pan.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!